Onda transforma ‘Divendres de cinema’ per a oferir oci segur a les famílies onderes

Els tres pròxims divendres es podrà gaudir de les pel·lícules de diferents gèneres de forma gratuïta

Onda transforma ‘Divendres de cinema’ per a oferir oci segur a les famílies onderes

Malgrat que la incidència del coronavirus disminueix a poc a poc en la Comunitat Valenciana, l’Ajuntament d‘Onda ha transformat el cicle ‘Divendres de cinema’ a la modalitat en línia per a oferir oci segur a les famílies onderes cada divendres i que, des de casa, es puga tindre una alternativa.

Així ho ha presentat aquest matí el regidor d’Innovació, Joventut i Biblioteques, Vicent Bou, que ha assenyalat que es tracta d’una “activitat cultural que resultarà interessant i agradarà molt a tots els onders”. Una alternativa, ha afegit, que recupera els plans de cinema de la Cassola però de manera segura a casa.

D’aquesta manera, els divendres 26 de febrer, 5 i 12 de març es podrà gaudir de diverses pel·lícules de manera gratuïta que han triomfat a les sales nacionals i internacionals. El 26 de febrer s’emetrà ‘Judy’, en la qual la protagonista que dóna nom al film es veurà en una batalla personal entre mantenir la seua carrera en els escenaris o tornar amb la seua família. El 5 de març serà el torn de ‘Downton Abbey’, on la visita del rei i la reina d’Anglaterra posarà en risc el futur de Downton. I el 12 de març, la pel·lícula que podrà veure’s és ‘Estafadores de Wall Street’, inspirat en fets reals, en la qual es mostra com un grup de ballarines de striptease estafen als seus clients, rics magnats de Wall Street.

Per a això, és necessari que els i les onderes emplenen un breu formulari que trobaran en joventut.onda.es i rebran un enllaç i una contrasenya que els permetrà visionar la pel·lícula. Tal com ha ressaltat Bou, un dels avantatges d’aquesta alternativa, a més de garantir la seguretat i de poder veure en família una pel·lícula, és que no serà necessari connectar-se a una hora en concret per a veure la pel·lícula, sinó que podrà veure’s entre les 20.00 i les 00.00 hores.

A més, el regidor d’Innovació, Joventut i Biblioteques ha recordat que el consistori ha posat a la disposició dels seus veïns i veïnes altres alternatives d’oci i formació des de casa, com els tres cursos d’idiomes (valencià, anglés i japonés) per a 200 persones i el curs de creació de videojocs, perquè joves de 12 a 17 anys puguen potenciar la seua creativitat i aprenguen a dissenyar i programar videojocs amb Roblox.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari