Onda transformarà l'antic edifici de la Creu Roja del baixador de Betxí en un Centre Polivalent

Ballester: “Treballem perquè les empreses puguen créixer, sumar riquesa i crear nous llocs de treball”

Onda transformarà l'antic edifici de la Creu Roja del baixador de Betxí en un Centre Polivalent
16/07/2022 -

L’Ajuntament d’Onda reformarà l’antic edifici de la Creu Roja, situat en el baixador de Betxí, i que es trobava en estat d’abandó, per a transformar-ho en un nou Centre Polivalent que podran utilitzar les empreses del municipi per a poder realitzar reunions.

El projecte, que eixirà a licitació les pròximes setmanes, per un import aproximat de 110.000 euros, inclou la demolició i posterior adequació dels espais interiors i exteriors.

Entre les principals reformes destaca l’enrajolat, pavimentat i teulada; a més de la col·locació de nous sanejaments i equips de climatització i ventilació. Per a la zona exterior, es construirà una rampa accessible i es pintarà la façana i el clos; a més dels treballs de jardineria.

A més, també es reformarà la vorera de tot el carrer per a millorar la seguretat de tots els vianants. Aquest nou Centre Polivalent comptarà amb una sala de reunions, un office, lavabos accessibles, una zona d’atenció al públic i àrea d’oficines.

Sobre aquest tema, l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha destacat: “Des d’aquest equip de govern continuem de la mà de tots els empresaris perquè enfront d’administracions que dificulten i posen en risc la integritat de les empreses, a Onda treballem per ser facilitadors perquè puguen créixer, generar riquesa i nous llocs de treball”.

Segona EGM de la província

En paral·lel, l’Ajuntament d’Onda ha impulsat la constitució de la segona Entitat de Gestió i Modernització (EGM) de la ciutat i de la província de Castelló, que abastarà les àrees industrials de Trencadella, Corral Roig i Colomer. Per a això, el consistori s’ha reunit amb els empresaris per a avançar en la seua creació, traçar vies d’acció i potenciar les aliances per a augmentar la competitivitat, aconseguir una gestió professionalitzada i atraure avantatges fiscals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari