Onda instal·la tres cors per a recollir taps de plàstic i reutilitzar-los per a construir nou mobiliari urbà sostenible

L’àrea de Ciutat Sostenible impulsa aquesta iniciativa per a promoure el reciclatge de plàstics i donar-li un nou ús urbà

Onda instal·la tres cors per a recollir taps de plàstic i reutilitzar-los per a construir nou mobiliari urbà sostenible
05/08/2021 -

Onda ha començat el dia hui amb tres grans cors metàl·lics al carrer Salvador Barri, plaça Espanya i Avinguda Serra Espadà. Es tracta de tres estructures que fan la funció de contenidor de taps de plàstic que, després, seran reutilitzats per a construir nou mobiliari urbà sostenible per a la ciutat.

L’àrea de Ciutat Saludable i Sostenible ha impulsat aquesta original iniciativa amb l’objectiu de promoure el reciclatge d’aquests plàstics per a donar-los un nou ús al servei dels veïns. Amb aquest material, una empresa s’encarregarà de recollir-los i transformar-los en bancs, papereres, jardineres o banquetas que l’Ajuntament instal·larà a la ciutat.

L’alcaldessa, Carmina Ballester, i l’edil de Ciutat Saludable i Sostenible, Paco Pastor, ja han depositat els primers taps. El regidor ha destacat que “hui fem un pas més en la nostra aposta per deixar una ciutat més sostenible a les futures generacions, i per a això fem una crida a tots els veïns per a guardar els taps de plàstic i depositar-los en aquest contenidor per a donar-los un nou ús”.

Onda 2030

Aquesta acció s’emmarca en el pla d’acció Onda 2030, en compliment amb els 17 objectius de desenvolupament sostenible de l’ONU, el full de ruta de la qual va presentar el govern municipal en una jornada pública celebrada en el Museu del Taulell la setmana passada. Un projecte que ha comptat amb la participació de més de 80 representants veïnals i associacions locals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari