Onda ultima els preparatius de la Fira 2021 i avança la programació

L’Ajuntament llança la reserva del sopar de penyes i les sol·licituds per a poder realitzar música al carrer

Onda ultima els preparatius de la Fira 2021 i avança la programació
11/10/2021 -

L’Ajuntament d’Onda està ultimant els preparatius per a una de les setmanes més importants per a tots els ondenses, la Fira d’Onda, que se celebrarà del 22 al 31 d’octubre. Així, el consistori ha iniciat la instal·lació dels barrots per als festejos taurins que acolliran caps de bestiar de ramaderies de renom nacional com són Miura i Partit Resina, i Fills de Celestino Cuadri i la ramaderia castellonenca Daniel Ramos per als dos tancaments de bous salvatges.

Per a aquesta edició, el consistori ha programat una àmplia oferta cultural amb espectacles de teatre i màgia; i els concerts de Rozalén, Boikot i Homes G. Així mateix, s’ha anunciat que aquesta edició a causa de la pandèmia de la Covid-19, no se celebrarà la cridà, la cercavila de penyes ni la desfilada de disfresses.

El dilluns 25 d’octubre, els onders tornaran a gaudir del dia de les paelles i podran utilitzar la llenya facilitada per l’Ajuntament. No obstant això, hauran d’emportar-se el menjar als seus respectius casals o seus amb la finalitat d’evitar aglomeracions. En els pròxims dies, l’Ajuntament publicarà la programació completa i posarà a la disposició de tots els veïns el programa de festes en els quioscos de la localitat.

Sobre aquest tema, la tinenta d’alcalde de l’àrea de Cultura i Festes, María Prada de Conflent, ha assenyalat que “hem preparat aquestes fires amb molta il·lusió i optimisme. Esperem que els onders puguen tornar a gaudir d’aquestes dates tan assenyalades d’una forma responsable i segura”.Música al carrer

L’Ajuntament, d’acord amb la resolució de la Generalitat Valenciana que autoritza els esdeveniments com a orquestres, duos, Djs i xarangues, ha habilitat un procés telemàtic pel qual les penyes poden presentar les seues propostes. El tràmit estarà disponible en la seu electrònica de l’Ajuntament fins al divendres 15 d’octubre.Sopar de penyes

El consistori ha informat també que aquesta edició s’habilitarà un espai en el qual les penyes podran recollir el popular sopar de ‘tombet de bou’, per trams horaris per a evitar la concentració de persones. Les penyes interessades ja poden realitzar la reserva de les places a través d’un formulari telemàtic que estarà disponible en la pàgina web municipal www.onda.es fins dilluns que ve 18 d’octubre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari