Onda última el projecte de l'embarcador del Sitjar que permetrà sumar noves experiències turístiques

Pastor: “Volem recuperar la imatge d’Onda com a ciutat turística i esportiva per la infinitat de possibilitats que té”

Onda última el projecte de l'embarcador del Sitjar que permetrà sumar noves experiències turístiques
11/01/2020 -

L’Ajuntament d’Onda està ultimant el projecte de l’embarcador flotant en el pantà del Sitjar que permetrà sumar noves experiències turístiques i esportives a la ciutat. Així, des del consistori apunten que el projecte es licitarà en els pròxims mesos.

La infraestructura, fonamental per a exercir la pràctica d’esports aquàtics, es completarà amb una esplanada fixa per a la neteja i desinfecció de vaixells i es construirà un magatzem per a les embarcacions amb condícia. A més, el pantalà serà accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

El regidor de Ciutat Saludable i Sostenible, Paco Pastor, ha destacat que “volem recuperar la imatge d’Onda com a ciutat turística i esportiva, ciutat que acull i que disposa d’infinitat de possibilitats. El projecte crearà treball en una activitat lligada a l’esport i turisme de naturalesa”.

Pastor també ha incidit en què “l’embarcador comptarà amb totes les mesures de seguretat pertinents”. Aquest és el cas de les boies flotant col·locades en la distància de seguretat correcta indicant una prohibició de traspassar-les.

En aquest sentit, també es duran a terme altres mesures com deixar lliure l’eixida de vehicles en la zona i complir els requisits normatius per a la navegació en les aigües regulades per la Confederació Hidrogràfica del Xúquer.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari