Onda ultima la volta al col·le amb la fumigació dels centres educatius

Onda ultima la volta al col·le amb la fumigació dels centres educatius
26/08/2021 -

L’Ajuntament d’Onda ha posat en marxa la fumigació dels centres d’educació pública del municipi amb l’objectiu de garantir una volta a les aules segura i lliure d’insectes.

Aquesta acció, que ha sigut coordinada per la regidoria d’Ordenació del Territori, en col·laboració de la regidoria d’Educació, permetrà prevenir les plagues d’insectes com a aranyes, formigues i paneroles. D’aquesta manera, un equip de fumigació està actuant en els col·legis CEIP Baltasar Rull Villar, Mestre Caballero, Miralcamp i Pio XII per a reduir al màxim les possibilitats de plagues de cara al nou curs escolar.

Entre les tasques que s’estan realitzant, destaca la fumigació de totes les aules dels centres educatius, així com portes, cuines i arquetes per les quals solen accedir més insectes.

L’edil d’Ordenació del Territori, Juan López, després de coordinar les actuacions en cada centre, ha informat que l’equip de govern municipal ha apostat per cuidar dels més xicotets de la localitat. “Farem tot el que siga a les nostres mans per a complir l’objectiu de garantir una volta segura a les aules”, ha afegit López.

Escola Oberta

Cal destacar que l’Ajuntament d’Onda ha obert les inscripcions per al servei d’Escola Oberta 2021/22 que presta en tots els centres educatius d’infantil i primària de la ciutat, tant públics com concertats, amb l’objectiu d’afavorir la conciliació abans i després de la jornada escolar.

Les famílies poden tramitar la sol·licitud via seu electrònica amb el certificat digital o en les dependències de l’Ajuntament, demanant cita prèvia en citaprevia.onda.es

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari