Onda reformarà el Centre Integral de Majors per a millorar l'accessibilitat i l'acústica

Onda reformarà el Centre Integral de Majors per a millorar l'accessibilitat i l'acústica
22/05/2021 -

L’Ajuntament d’Onda escometrà aquest estiu les obres de reforma del Centre Integral de Majors (CIM) amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat, la seguretat i acústica d’aquesta instal·lació municipal que acull activitats i serveis als ondenses jubilats.

Així, els treballs inclouen la modificació de l’accés, renovació del mobiliari de recepció, substitució de la cabina de l’ascensor per una nova cabina accessible, d’acord amb la normativa vigent, i redistribució de la tabiquería i modificació dels lavabos amb la condició d’adaptar-se a les condicions mínimes d’accessibilitat. També es durà a terme el canvi de portes, la instal·lació d’un dispositiu de millora acústica i la senyalització de recorreguts accessibles i espais habilitats.

Sobre aquest tema, el regidor de Benestar Social, Óscar Valero, ha ressaltat que “els nostres majors es mereixen les millors instal·lacions i serveis, per això hem atés les seues peticions i actuarem en el seu centre perquè quan remeta la pandèmia puguen continuar gaudint d’aquestes instal·lacions i serveis amb les millors garanties”.

Serveis per als majors
El CIM ofereix serveis als majors de fisioteràpia, podologia, infermeria per al control de pes, glucèmia i tensió; així com de perruqueria, biblioteca i bar cafeteria. També duu a terme diferents tallers per a promoure l’envelliment actiu i l’activitat física i, a més, ajuda a tramitar els serveis municipals de teleassistència i teleajuda domiciliària, la targeta sanitària municipal i el transport municipal adaptat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari