L'Ajuntament d'Onda ofereix una oportunitat a 11 veïns amb difícil inserció laboral i joves sense experiència

L'Ajuntament d'Onda ofereix una oportunitat a 11 veïns amb difícil inserció laboral i joves sense experiència
18/07/2020 -

L’Ajuntament d’Onda continua sumant oportunitats de treball per a veïns amb difícil inserció laboral, com a majors de 45 anys o persones en situació d’atur de llarga duració, o ben joves sense experiència. En aquesta ocasió, a través del Programa d’Ocupació 2020 s’han incorporat aquesta setmana 11 veïns i veïnes que reforçaran algunes àrees municipals amb un contracte laboral de tres mesos.

En concret, els nous treballadors exerciran funcions d’auxiliar a domicili, educació infantil per a activitats de biblioteca, animació d’activitats esportives, comunicació audiovisual per a l’àrea de Promoció Econòmica i, la resta, faran treballs de revaloració i manteniment d’espais naturals i camins del terme municipal.

El regidor d’Hisenda i Ocupació, Salvador Aguilella, ha posat l’accent que “la prioritat d’aquest govern municipal és apostar per generar ocupació entre els veïns d’Onda i dotar d’una primera oportunitat a aquells que necessiten d’una xicoteta espenta per a demostrar tot el seu talent i obrir-se un buit en el món laboral”.

Cal recordar que aquesta oferta d’ocupació s’emmarca dins del Pla d’Ocupació 2020 subvencionat per la Diputació de Castelló amb 7.645 euros. La resta de l’import l’assumeix el consistori amb 67.305,91 euros. El cost total del Pla d’Ocupació Municipal ascendeix a 74.850,91 euros.

Pla Nova Oportunitat

Aquesta iniciativa s’emmarca dins del Pla Nova Oportunitat que el govern municipal ha posat en marxa per a fomentar l’ocupació i la formació entre els onders a fi de pal·liar els efectes de la greu crisi econòmica que ve, especialment entre els joves. El pla compta amb una inversió total de 650.000 euros per a 70 contractes a temps complet i 45 beques formatives.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari