Pasqua Sonora d'Onda torna després d'una aturada de dos anys per la pandèmia

El Col.lectiu Sonora recupera les tradicionals orquestres de pasqua els dies 16,17 i 23 d’abril

Pasqua Sonora d'Onda torna després d'una aturada de dos anys per la pandèmia
16/04/2022 -

La Pasqua Sonora torna a Onda omplint de música i color la zona exterior del Recinte Multiusos els dies 16, 17 i 23 d’abril, recuperant les tradicionals orquestres després de dos anys d’aturada a causa de la Covid-19.

Així, hui dissabte 16 d’abril, el Col·lectiu Sonora ha programat als grups Kasparov i La Senda; mentre que demà diumenge 17 arribarà el torn per a Nexus, Ocultes DJ i Eufòria. El dissabte 23 tancaran en gran les bandes Sonia i els seus sequaços i Vermut Mamut.

La tinenta d’alcalde i responsable de l’àrea de Cultura i Festes, María Prada de Conflent, ha assenyalat que: “Els ondenses teníem moltes ganes de tornar a gaudir amb normalitat de les festes. Des d’aquest equip de govern volem agrair l’esforç a totes les associacions com a Col.lectiu Sonora que organitzen festejos en el municipi, encara que fent una crida a la prudència i al sentit comú”.

Els efectius de la Policia Local controlaran els accessos als voltants del Recinte Multiusos en el qual se celebren els actes del Col.lectiu Sonora, per a vigilar i impedir les situacions d’alteració de la normalitat que puguen sorgir en aqueixes zones, on es produiran grans concentracions de persones.

Onda Sostenible

Els ondenses estrenaran got propi reutilitzable durant les festivitats de Setmana Santa. L’Ajuntament d’Onda repartirà milers de gots reutilitzables de plàstic entre les associacions i col·lectius per a potenciar la reutilització i reduir així el nombre de residus que es generen durant les festes.

Les regidories de Festes i Ciutat Saludable i Sostenible han programat, de manera conjunta, aquesta iniciativa sota l’etiqueta #OndaSostenible com a mesura de sensibilització i conscienciació sobre l’ús excessiu de residus plàstics durant les festivitats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari