La Pasqua Taurina torna a Onda del 9 d'abril a l'1 de maig

A més del Concurs de Ramaderies, hi haurà actes temàtics com una jornada basada en Joc de Trons

arxiu

La Pasqua Taurina torna a Onda del 9 d'abril a l'1 de maig
04/04/2022 -

Veïns, veïnes i visitants es preparen per a la tornada de la Pasqua Taurina d’Onda, que en aquest 2022 de recuperació oferirà una programació carregada d’actes amb les millors ramaderies i caps de bestiar del 9 d’abril a l’1 de maig. La Paloma, Vicente Benavent, Signat Machancoses, L’Esperó, Gns. Navarré i Juan José Laparte es donaran cita en el recinte multiús de la localitat, on se celebraran tots els actes de la Pasqua Taurina.

En aquest sentit, la programació inclou diverses jornades temàtiques, com la Lliga del Corro, un especial Arriazu, un desafiament classificatori, Regne d’Aragó i una jornada especial basada en la sèrie de televisió ‘Joc de trons’ en el qual es batran en duel Reines contra Reis.

Programació Pasqua Taurina Onda 2022

Així, aquest és el programa de la Pasqua Taurina d’Onda d’enguany, que es desenvoluparà des d’aquest dissabte 9 d’abril fins al pròxim 1 de maig.

Dissabte 9 d’abril: a les 17.00 hores, semifinal Lliga del Corro amb Benavent, Germán Vidal i José V. Machancoses

Diumenge 10 d’abril: a les 17.00 hores, desafiament de ramaderies amb Germán Vidal, Germans Monferrer, Dani Machancoses, Hermanos Cali i José V. Machancoses.

Dissabte 16 d’abril: a les 17.00 hores, especial Arriazu amb dos bous de Toropasión. A les 22.30 hores, exhibició d’emboladors.

Diumenge 17 d’abril: a les 11.00 hores, El Mijares contra Alberto Garrido; a les 17.00 hores, Concurs de Ramaderies amb La Paloma; i a les 22.30 hores, especial Ade Marín i el Toro Chiquitín.

Dilluns 18 d’abril: a les 17.00 hores, Concurs de Ramaderies amb Vicente Benavent

Dimecres 20 d’abril: A les 18.00 hores, Concurs de Ramaderies amb Fernando Machancoses.

Dijous 21 d’abril: A les 18.00 hores, Concurs de Ramaderies amb La Espuela

Divendres 22 d’abril: a les 18 hores, Concurs de Ramaderies amb Hermanos Navarré; i a les 23.00 hores, Vaques Enfundades amb Hermanos Bellés, amb l’actuació de grups locals.

Diumenge 24 d’abril: a les 11.00 hores, Els Camusos contra Germans Ponce Meliá; a les 17.00 hores, Concurs de Ramaderies amb Juan José Laparte

Dilluns 25 d’abril: a les 18.00 hores, Concurs de Ramaderies amb el guanyador del desafiament

Dissabte 30 d’abril: a les 11.00 hores, Bolsín amb aficionats pràctics organitzat per l’Esquivadora.

Diumenge 1 de maig: a les 11.00 hores, Joc de Trons en el qual es batran en duel Reines contra Reis, amb la participació de Dani Martínez, Julián Marín, Borja García, David Megina, Vicente Arnau, Raúl Gil, Lucas Fernández, Aser Balfagón, Sergio Andrés, Samuel Valero, Mario Orzáez i Alejandro Abadía; i a les 17.00 hores, especial Regne d’Aragó amb caps de bestiar d’Eulogio Mateo, Hermanos Ozcoz i Hermanos Marcén.

Entrades Pasqua Taurina d’Onda

Quant a les entrades per als esdeveniments especials, tindran un cost de 10 €, mentre que es podrà accedir a la resta de festejos per un preu de 5 €. Així mateix, els membres de l’associació Pasqua Taurina han pogut renovar els seus abonaments per 40 € fins al 25 de març, mentre que els nous abonats podran fer-se amb aquesta passada exclusiva a tots els festejos per 60 €.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari