'Peque Pasqua' 2022 torna a Onda amb una infinitat d'activitats per als més menuts

La programació es durà a terme els dies 17,17,19, 20 i 24 d’abril en espais a l’aire lluire

'Peque Pasqua' 2022 torna a Onda amb una infinitat d'activitats per als més menuts
25/03/2022 -

L’Ermitori del Salvador, el Parc de la Ceràmica i la Plaça 8 de març seran els espais d’activitats infantils de la programació ‘Peque Pasqua 2022‘ que torna després de l’èxit de la passada edició. L’Ajuntament, a més, habilitarà un servei gratuït d’autobusos per a acudir a l’Ermitori del Salvador.

Les regidories d’Esports i Benestar Social, Famílies i Majors han programat la volta d’aquesta iniciativa amb la finalitat d’oferir als xiquets i xiquetes d’Onda una gran varietat d’activitats amb les quals gaudir de les seues vacances en espais a l’aire lliure i en la naturalesa.

L’edil responsable de l’àrea d’Esports, José Vicente Iserte, ha assenyalat que: “els xiquets ondenses han mostrat un comportament exemplar durant la pandèmia de la covid-19. Per això, hem creat una completa programació perquè puguen gaudir d’activitats a l’aire lliure”.

Programació

El diumenge 17 d’abril començarà la programació de Xiqueta Pasqua 2022 en el Paratge del Salvador amb activitats de 17:00 a 20:00 h, de la mà d’Animatrix, com a tallers de globoflèxia, slimes, cometes, canastra electrònica i futbolí.

L’endemà, dilluns 18 d’abril, també en el Paratge del Salvador, els xiquets podran gaudir d’un rocòdrom, tir amb arc, laberints, tirolines i molt més, de la mà de Sargantana Aventura.

Els dies 19 i 20 d’abril al Parc de la Ceràmica i en la Plaça 8 de març respectivament, es realitzaran tallers de pintura de cares, tatuatges, mini plaça de bous i més, de la mà de Divertwin.

Finalment, la programació de Xiqueta Pasqua, conclourà amb una jornada, el dia 24 d’abril en el Paratge del Salvador, amb activitats d”Esport Oci’ amb zona de ball, esports de xarxes, jocs tradicionals i molt més.

Horari d’autobusos

El servei d’autobusos per a l’Ermitori del Salvador estarà disponible els dies 17, 18 i 24 d’abril. L’eixida es realitzarà des de l’Av. Montendre a les 16.45 h i la volta des de l’Ermitori a les 20.15 h.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari