La piscina d'Onda obri les seues portes amb terrassa renovada i preus més baixos

La instal·lació compta amb preus populars i servei de bar-restaurant

La piscina d'Onda obri les seues portes amb terrassa renovada i preus més baixos

Els veïns i veïnes d’Onda ja compten amb piscina exterior per a combatre la calor. La instal·lació ha obert les seues portes aquest cap de setmana amb un nou servei de bar-restaurant i amb una nova terrassa més bonica.

Segons ha informat l’Ajuntament d’Onda, l’horari de la piscina serà d’11 a 20.30 hores i a més del bany es pot gaudir de la nova terrassa, amb mobiliari i decoració amb sofàs i taules noves.

“Posem a la disposició dels onders les millors instal·lacions perquè gaudisquen de l’estiu i puguen practicar esport amb les millors condicions i a un preu reduït”, ha destacat José Vicente Iserte, regidor d’Esports d’Onda.

Preus piscina d’Onda

La piscina d’Onda compta amb una reducció de tarifes per a aquest estiu de 2022, segons ha explicat el regidor, amb preus que van des d’un euro per a les persones majors de 65 anys i amb discapacitat, fins als 2,5 euros de l’entrada general.

Els xiquets i joves d’entre 3 i 17 anys -menors d’edat- podran accedir per 1,5 euros, mentre que els joves de 18 i 30 anys ho faran per 2 euros.

Quant a l’abonament de tota la temporada, que va del 18 de juny fins al 31 d’agost, serà de 50 euros per a adults, 45 per a joves, 40 per a xiquets i 20 per a persones majors de 65 anys, amb discapacitat o esportistes federats.

Les persones desocupades que estiguen empadronades a Onda tan sols paguen 12 euros al mes i es podrà gaudir d’un bo familiar entre 80 i 110 euros, en funció dels membres de la família. A més, els socis que paguen la quota anual en la piscina coberta tenen l’entrada gratuïta.

La piscina coberta tancarà de l’1 de juliol al 31 d’agost, excepte el servei de gimnàs, que estarà obert fins al 15 d’agost de dilluns a dijous de 07.00 a 11.00 hores i de 13.00 a 19.30 hores (els divendres obrirà de 07.00 a 15.00 hores).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari