Onda incorpora a 10 persones amb discapacitat gràcies al Pla d'Ocupació Nova Oportunitat

Onda incorpora a 10 persones amb discapacitat gràcies al Pla d'Ocupació Nova Oportunitat
15/06/2020 -

L’Ajuntament d’Onda incorpora a partir de hui a 10 persones amb discapacitat gràcies a les beques de formació a pràctiques que ha posat en marxa el govern municipal i s’emmarquen en el Pla Nova Oportunitat.

D’aquesta manera, els becaris exerciran durant cinc mesos funciones d’auxiliar, consergeria i administració, sempre sota la supervisió de personal municipal i d’un tècnic d’ocupació. Així, l’Ajuntament reforçarà àrees municipals com a Museu del Taulell ‘Manolo Safont’, l’oficina de turisme municipal, el taller ocupacional Monteblanco, CP Baltasar Rull així com les oficines del mateix consistori. La prestació mensual que rebran serà de 600 euros per 25 hores setmanals.

La tinenta d’alcalde i regidor de Recursos Humans, Elena Albalat, ha donat la benvinguda aquest matí als becaris i els ha informat de les competències i localització on treballaran durant les pràctiques de formació. L’edil ha posat l’accent en l’objectiu del govern municipal per “fomentar l’ocupació entre els ondenses i facilitar l’accés al món laboral a aquelles persones que el tenen més difícil, donant-los una nova oportunitat per a desenvolupar el seu talent”.

Pla Nova Oportunitat

Amb una inversió total de 650.000 euros, 70 contractes a temps complet i 45 beques formatives, va nàixer l’ambiciós pla d’ocupació ‘Nova Oportunitat’ de l’Ajuntament d’Onda. Es tracta de la iniciativa més gran posada en marxa fins hui per a fomentar l’ocupació i la formació entre els ondenses a fi de pal·liar els efectes de la greu crisi econòmica que ve, especialment entre els joves. Aquest pla, que forma part del gran Pacte ‘Tots per Onda’, contempla huit línies d’actuació que s’agrupen entre beques formatives i plans d’ocupació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari