La plataforma Onda Logistic continua creixent i desperta l'interés de 7.500 professionals en 2021

La plataforma Onda Logistic continua creixent i desperta l'interés de 7.500 professionals en 2021
16/01/2022 -

En el seu segon any de vida, la plataforma Onda Logistic continua despertant l’interés de professionals i empreses de tot el món, com així ho demostren les xifres de visitants a la web, les quals reflecteixen un increment del 20% respecte a l’any anterior, aconseguint els 7.500 usuaris únics.

El pla d’acció Onda Logistic està aconseguint les metes proposades i cada vegada són més les empreses que s’interessen pels polígons onders, que compten amb l’al·licient dels avantatges fiscals, el suport institucional, les modernes infraestructures, la connectivitat i els serveis personalitzats com la formació a la carta.

Enguany la campanya de promoció de la plataforma, orquestrada de la mà de la Cambra de Comerç de Castelló, s’ha centrat en el territori francés i zones estratègiques nacionals com Catalunya o Madrid, copant el 84% de les visites a la web. Les estadístiques també mostren que els sectors més interessats en la plataforma han sigut el financer, logística, mercat immobiliari i professionals dels negocis.

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha assenyalat que “cada vegada més empreses trien Onda per a créixer i expandir-se, i no és casual, ja que posem al servei de les indústries un emplaçament ideal, oferim grans oportunitats empresarials, els millors serveis i alts avantatges fiscals.”

El Pla d’Inversió, Onda Logistic, va sorgir amb uns objectius clars: dinamitzar l’economia local, aportar valor als més de 12 milions de metres quadrats que componen el parc industrial i fomentar la competitivitat empresarial. El resultat que es pretén aconseguir no és un altre que el d’augmentar el nombre d’empreses instal·lades i potenciar el treball de qualitat per als veïns i veïnes d’Onda.

Més de 17 milions d’euros en llicències industrials

Cal destacar que el consistori ha aprovat, durant l’any 2021, 43 llicències industrials que han suposat una inversió en la zona de més de 17 milions d’euros. Aquests s’han destinat a reformar o construir noves naus industrials en els polígons de la ciutat.

D’altra banda, l’equip de govern va aprovar el passat 2021 un pla d’inversió per valor d’1,9 milions d’euros, el qual va possibilitar la posada en marxa d’un conjunt de millores amb el propòsit d’augmentar la competitivitat i qualitat de la zona. Entre elles la implantació de fibra òptica, control de trànsit a través de càmeres connectades a la Policia Local, instal·lació de 1.079 lluminàries LED, instal·lació de més de 100 hidrants, millora i ampliació de zones verdes i senyalització i pintura.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari