La Policia Local d'Onda adverteix de furts i estafes

La Policia Local d'Onda adverteix de furts i estafes
25/01/2020 -

La Policia Local d’Onda ha iniciat la seua campanya informativa i de prevenció de perillositat ciutadana. Així, els agents han compartit informació i consells en una xarrada celebrada en el local de l’Associació de Mestresses de casa sobre la prevenció de furts i estafes.

“Les dones i els xiquets són el sector més vulnerable i dotar-los d’informació és la millor manera de prevenir”, ha subratllat l’agent Carceller.

La Policia ha donat consells de conducta per a dins i fora del domicili, com per exemple: no obrir a desconeguts principalment quan es troben a soles a casa, desconfiar de les persones ben arreglades i tampoc signar documents en el moment.

Molt d’ull en el ‘Dia del Mercat’

A més, l’agent ha recomanat per a fora del domicili especial cautela amb els furts en el Mercat Central i precaució amb el denominat per la Policia “tècnica de l’abraçada amistosa”, que consisteix a saludar a la persona com si la coneguera i sostraure sense que la víctima s’adone, diners, joies o qualsevol objecte sucós per a un furt.

La regidora de l’Àrea de Recursos Humans, Igualtat i Seguretat Ciutadana, Elena Albalat, ha destacat: “la nostra prioritat és fomentar la seguretat ciutadana per a construir junts una ciutat més segura i cívica”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari