La Policia Local d'Onda augmenta en 2020 el servei assistencial als veïns i tramita 588 multes per Covid-19

Realitzen balanç de l’any de pandèmia en el qual els agents s’han bolcat en la cura i protecció dels onders

La Policia Local d'Onda augmenta en 2020 el servei assistencial als veïns i tramita 588 multes per Covid-19
03/01/2021 -

La Policia Local d’Onda ha realitzat un balanç, en llaures a la transparència, de les actuacions durant aquest any de pandèmia. En aquest any atípic els agents s’han bolcat en la cura i protecció dels onders, destacant respecte a 2019 l’augment dels serveis assistencials i les crides informatives, superant les 2.000 atencions. Quant a infraccions per incomplir l’estat d’alarma, actes incívics i les normes preventives davant la Covid-19, els agents han tramitat un total de 588 denúncies.

En l’informe destaca especialment el nombre de serveis assistencials a veïns, arribant fins a les 689 intervencions, entre els quals s’inclouen assistències a menors, majors, malalts mentals, persones embriagues, assetjament, accidents laborals, mediacions veïnals, persones desaparegudes o per defunció, entre moltes altres.

Altres dades ressenyables les 241 actuacions per accidents de trànsit, les 173 denúncies per alcoholèmia i/o droga, les 187 regulacions de trànsit en actes o centres escolars, les 46 infraccions de la l’ordenança d’animals o els 370 comunicats veïnals.

Sobre aquest tema, l’edil de Seguretat Ciutadana, Elena Albalat, ha ressaltat que “des d’aquest equip de govern apostem per una policia al servei del ciutadà, més pròxima, humana i mediadora davant conflictes. Per això és fonamental treballar en la conscienciació ciutadana per a fer d’Onda una ciutat més segura i amb menys taxa de delictes”.

Per part seua, el comissari cap, Miguel Ángel Izquierdo, ha agraït “l’esforç, compromís i professionalitat que demostra cada dia tota la plantilla de la Policia Local amb l’objectiu de fer d’Onda una ciutat més segura i agradable per a viure”.

Reforç de la plantilla

Així mateix, cal destacar que l’Ajuntament d’Onda està duent a terme un procés de selecció, via concurs oposició, a fi de reforçar la plantilla de la Policia Local i millorar la seguretat dels onders.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari