La Policia Local d'Onda ensenya als alumnes a dir ‘No’ davant el ciberbullying i a denunciar-ho

La Policia Local d'Onda ensenya als alumnes a dir ‘No’ davant el ciberbullying i a denunciar-ho
22/01/2020 -

La Policia Local d’Onda està duent a terme una campanya pels centres educatius del municipi per a conscienciar i previndre als alumnes sobre el ciber-assetjament, ensenyar-los a dir ‘No’ i animar-los al fet que denuncien quan patisquen o vegen un cas.

“És vital dotar d’eines als joves per a previndre qualsevol situació d’assetjament a l’altre costat de la pantalla. I això només s’aconsegueix proporcionant informació de prevenció en les classes”, ha recalcat, l’agent Enric Borrás.

D’aquesta manera, els ondenses de 6é de primària i de 2n, 3r i 4t d’educació secundària del col·legi ja han començat a rebre els consells dels agents de la Policia Local al llarg d’aquesta setmana. Tal com ha destacat Elena Albalat, regidor de Recursos Humans, Igualtat i Seguretat Ciutadana, “els joves cada vegada utilitzen el mòbil més prompte, i és molt important posar l’accent en el bon ús des de la mateixa escola i alertar-los dels perills als quals s’exposen, i per a això el paper dels professionals de la policia és fonamental”.

El principal objectiu que busquen les xarrades sobre ciberbullying és millorar la convivència escolar i sobretot “previndre que aquestes situacions es produïsquen tant fóra com dins de les aules”, ha conclòs, Borrás. En els pròxims mesos s’impartiran més xarrades de conscienciació sobre aquesta temàtica que tant preocupa en els altres col·legis en instituts del municipi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari