Vehicles cardioprotegits, nova aposta de la Policia Local d'Onda per a una millor actuació en situacions d'urgència

Albalat: “Garantir el millor servei als onders és el nostre deure, per això els agents no deixen de formar-se per a millorar”

Vehicles cardioprotegits, nova aposta de la Policia Local d'Onda per a una millor actuació en situacions d'urgència
15/02/2020 -

Dotar de material de primers auxilis a cada vehicle policial és la nova aposta de la Policia Local d’Onda per a ajudar a salvar la vida dels ciutadans.

Així, des de la regidoria de Seguretat Ciutadana s’han adquirit aquesta setmana maletins que contenen un ambu, resucitador manual que permet la realització de la maniobra de reanimació cardio pulmonar d’una forma més eficient per a la víctima i més segura per al policia, així com un desfibril·lador automàtic.

Aquesta dotació de material sanitari en cadascun dels vehicles policials ajuda a una ràpida actuació davant qualsevol imprevist. En cas de parada cardiorespiratòria, el temps és vital i la policia és, en moltes ocasions, el primer cos a arribar. Això implica que, encara que no són personal sanitari, la ciutadania requerisca dels policies una sèrie de coneixements mínims per a la realització de la Reanimació Cardio Pulmonar o RCP.

Així mateix, Miguel Ángel Izquierdo, comissari de la Prefectura de Policia Local d’Onda, ha assegurat que “la policia porta diversos anys apostant per la formació permanent on els funcionaris policials reben anualment cursos de primers auxilis per la Creu Roja”.

Per part seua, Elena Albalat, regidor de Recursos Humans, Igualtat i Seguretat Ciutadana, ha assegurat: “garantir el millor servei als onders és el nostre deure, per la qual cosa els agents no deixen de formar-se i treballar per a ser millors, i per tant donar el millor de si mateixos als onders”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari