La Policia Local d'Onda es fa càrrec de la logística i distribució de les vacunes contra la Covid-19

La Policia Local d'Onda es fa càrrec de la logística i distribució de les vacunes contra la Covid-19
04/07/2021 -

La Generalitat Valenciana i l’Ajuntament d’Onda han arribat a un acord perquè la Policia Local els ajude a transportar i distribuir les vacunes contra la Covid-19 que corresponen als veïns de la localitat. Així, els agents es desplacen a Castelló, cada dia que són requerits pel departament de Salut Pública, per a recollir les dosis i portar-les fins al centre de vacunació a la ciutat, situat en el pavelló Víctor Cabedo i al centre de salut.

Aquest servei de reforç és vital perquè les vacunes arriben a temps durant cada jornada de vacunació massiva, ja que Sanitat no disposa dels mitjans suficients per a atendre tots els serveis. Tant és així que el director del Centre de Salut Pública de Castelló, Carles Escrig, ha remés una carta d’agraïment a l’alcaldessa, Carmina Ballester, per la implicació de tots els agents i en reconeixement al seu excel·lent servei a la societat ondera.

Sobre aquest tema, la regidora de Seguretat Ciutadana, Elena Albalat, ha comentat que “la Policia sempre està quan els onders la necessiten i més quan està en joc la nostra salut, per això ens prestem a col·laborar en tot el que és a les nostres mans des del primer minut”.

Centre de vacunació

Cal recordar que la vacunació massiva s’està duent a terme amb total normalitat en el pavelló Victor Cabedo, on l’Ajuntament ha proporcionat les cadires, taules, lliteres, tanques, papereres, parabanes, frigorífic i altres recursos necessaris així com els efectius de la Policia Local i Protecció Civil per a organitzar les cues i controlar les distàncies de seguretat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari