La Policia Local d'Onda controla el mal ús de la targeta d'estacionament per a persones amb discapacitat

Els agents inicien una nova campanya de revisió de les targetes d’estacionament per a erradicar un ús fraudulent

La Policia Local d'Onda controla el mal ús de la targeta d'estacionament per a persones amb discapacitat
10/02/2020 -

La Policia Local d’Onda està molt pendent de les “pilleries” dels veïns pel mal ús de la targeta d’estacionament per a persones amb discapacitat. Els agents van localitzar una targeta falsa, per això han iniciat una nova campanya de revisió de les mateixes en pro d’erradicar un ús fraudulent o indegut.

El Comissari de la Prefectura de Policia Local, Miguel Ángel Izquierdo ha advertit que “un ús indegut de la targeta pot ser penat per falsificació de document públic i suplantació d’identitat civil”. I adverteix que estaran revisant aquests documents per a garantir la seguretat dels usuaris durant les dues pròximes setmanes.

A més, Esquerre recorda que la targeta per a PMR és nominal, ha de ser de la persona que porta el cotxe o bé situar-se en el vehicle on vaja la persona amb mobilitat reduïda, siga el conductor o passatger.

Per part seua, la regidora de Seguretat Ciutadana, Elena Albalat, ha destacat: “vetlem per la seguretat dels nostres veïns garantint la igualtat d’oportunitats i el compliment dels drets per a tots”.

En l’actualitat, existeixen 393 targetes d’estacionament per a persones amb mobilitat reduïda i recentment s’ha sol·licitat una més. Així mateix, el departament de Serveis Socials del consistori té 5 noves sol·licituds de zones d’estacionament, pendents d’aprovació.

Sol·licitud Targeta d’estacionament per a PMR

Els veïns poden sol·licitar aquestes places en el departament de serveis socials, en concret en la secció d’administració els dilluns, dijous i divendres en horari de 9 a 14 hores.

Quant als requisits per a obtenir aquesta targeta es troben:
• Posseir un grau de discapacitat del 33% o superior.
• Obtenir almenys 7 punts en l’apartat de mobilitat reduïda.
• Ser major de 3 anys
• Estar empadronat a Onda

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari