El pol logístic onder atrau una inversió de 87 milions d'euros i 125 noves llicències en els últims tres anys

L’àrea industrial multiplica l’arribada de noves empreses des de la posada en marxa del pla d’acció Onda Logistic

El pol logístic onder atrau una inversió de 87 milions d'euros i 125 noves llicències en els últims tres anys
23/01/2022 -

La inversió industrial a Onda continua creixent amb passes de gegant. En tres anys, de 2019 a 2021, l’Ajuntament ha concedit 125 llicències d’obra major, nova edificació, demolició i activitat, que suposen una inversió a la ciutat de 86 milions d’euros i ingressos en les arques municipals que repercuteixen a millorar els serveis als onders.

Així, en el 2019 es van concedir altres 44 llicències, arribant a invertir quasi 20 milions d’euros; en 2020, la inversió es va disparar en aconseguir els 50 milions d’euros mitjançant 38 llicències; finalment, el passat 2021, l’Ajuntament va concedir 43 llicències i es van recaptar 18 milions d’euros. Unes xifres que multipliquen les inversions concedides en l’anterior legislatura i que demostren que Onda és un lloc ideal per a establir un negoci, independentment de l’activitat, com s’ha vist amb la recent arribada d’importants empreses internacionals del sector farmacèutic, logístic o ceràmic.

Les raons que motiven aquesta elecció s’assenten en els avantatges que ofereix l’equip de govern, com assegura l’alcaldessa, Carmina Ballester: “les companyies poden gaudir d’importants bonificacions fiscals i administratives, important suport institucional, talent i molt potencial. Per això, no és d’estranyar que trien Onda. Som un emplaçament ideal.”

Onda Logistic

Cal destacar que el propòsit de l’Ajuntament d’Onda per dinamitzar els més de 12 milions de metres quadrats dels quals es compon el sòl onder, així com sumar competitivitat en la zona, s’emmarca dins del pla d’acció ‘Onda Logistic’, el qual va nàixer en 2019 i està suposant un important trampolí com a potenciar i dinamitzar el parc industrial de la ciutat, de la mateixa manera que atraure capital inversor.

Importants inversions

En paral·lel, l’Ajuntament d’Onda està realitzant importants inversions al parc industrial amb l’objectiu de millorar l’àrea i revalorar-la. Amb aquest propòsit ja s’han destinat 1,9 milions d’euros a actuacions de millora com la implantació de fibra òptica, control de trànsit a través de càmeres connectades a la Policia Local, instal·lació de 1.079 lluminàries LED, instal·lació de més de 100 hidrants, millora i ampliació de zones verdes i senyalització i pintura, entre altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari