L’Escoleta de Pasqua d'Onda inicia la preinscripció el 2 i 3 de març

L’Escoleta de Pasqua d'Onda inicia la preinscripció el 2 i 3 de març
25/02/2020 -

L’Ajuntament d’Onda, com és habitual, aposta per la conciliació laboral i familiar en períodes no lectius amb la posada en marxa de l’Escoleta de Pasqua. Així, des de la regidoria d’Educació ja s’ha preparat el programa, tan demandat pels pares i mares, per a la setmana de Pasqua, obrint les preinscripcions online els dies 2 i 3 de març en la pàgina web del consistori.

Aquesta activitat d’oci, que tindrà lloc del 9 al 17 d’abril en el CEIP Baltasar Rull, està destinada a Educació Infantil i Primària.

“Apostem un any més per aquesta activitat que permet conciliar la vida laboral i familiar en vacances escolars”, ha subratllat Estela Badenes, regidor de l’àrea d’Educació i Formació.

En total seran cinc dies plens d’aprenentatge i diversió per als xiquets ondenses, des de les 9 fins a les 14 hores. A més, es comptarà amb servei d’acolliment de matins, de 7.30 a 9 hores i de vesprada, de 14 a 15 hores. “Aquest horari, opcional i flexible, permet a les famílies que el necessiten organitzar i conciliar durant les vacances”, ha explicat Badenes.

L’Escoleta tindrà un cost de 3.60 €/dia, preu que comptarà amb descomptes per al segon germà i per a família nombrosa, monoparental o de família educadora.

Reunió informativa per a les Famílies

La regidoria d’Educació reunirà en una xarrada informativa als pares i mares dels xiquets admesos en l’Escoleta de Pasqua, el dia 1 d’abril, a les 19.30 hores en la sala d’actes de la Casa de la Cultura.

Procés de matriculació

Després de la publicació de la llista d’admesos en la web del consistori, que es podrà consultar a partir del 5 de Març, durant els dies 9 i 10 de març estarà oberta la matrícula telemàtica en la seu electrònica de l’ajuntament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari