Onda activa una campanya de prevenció de les agressions sexistes en Fira d'Onda

L’Àrea d’Igualtat comptarà amb el suport de penyes, comerços i restaurants per a garantir una Onda segura

Onda activa una campanya de prevenció de les agressions sexistes en Fira d'Onda
14/10/2019 -

L’Ajuntament d’Onda activa una campanya de prevenció de les agressions sexistes i el consum responsable en Fira d’Onda. L’Àrea d’Igualtat ha creat la campanya amb l’eslògan ‘Davant les agressions sexistes, tolerància 0’ que comptarà amb el suport de les penyes, comerços i restaurants per a aconseguir entre tots i totes una Onda més segura en Fira.

Des de les Regidories d’Igualtat i Benestar Social es convocarà als col·lectius relacionats amb el sector hostaler i a les penyes, dimecres que ve a les 20 hores en La Casola per a oferir material informatiu i un pack de marxandatge que es podrà utilitzar durant les festes.

A més, el projecte d’Onda Segura pretén complir amb dos objectius: viure una Fira lliure d’agressions sexistes (Campanya Dóna Segura) i realitzar una campanya de prevenció contra el consum de drogues i l’abús d’alcohol (Campanya Onda Segura) creada per la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Adictives.

En aquest cas, la Policia Local al costat dels tècnics de l’ajuntament visitaran durant la setmana vinent de 19 a 23 hores cada casal per a informar d’una banda sobre conductes addictives i prevenir possibles casos de consum irresponsable en menors de 18 anys; i per una altra, de la campanya Dóna Segura.

La regidora d’Igualtat, Elena Albalat, ha explicat: “La campanya Dóna Segura pretén ser molt visual perquè la gent la identifique fàcilment, i així poder informar en qualsevol punt violeta dels passos a seguir davant una agressió”. La campanya té com a fi garantir l’accés a l’oci segur per a totes les persones i unes festes lliures de comportaments i agressions sexistes.

Punts violetes

Són espais, en els quals se sensibilitza a la ciutadania, i s’informa i ajuda a víctimes de qualsevol mena d’agressió sexual. Llocs de referència clarament senyalitzats on podrà acudir qualsevol persona per a informar-se i/o es trobe davant una agressió sexista. Existeixen 10 punts violeta repartits en tota la ciutat, en els diferents actes organitzats durant la Fira. Les persones que acudisquen al punt violeta seran atesos/as per personal qualificat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari