Onda aconsegueix rècord de turistes en el primer tancament de la seua Fira

Els sis bous braus de la ramaderia de Couto de Fornilhos han aportat joc a un tancament net

Onda aconsegueix rècord de turistes en el primer tancament de la seua Fira
25/10/2019 -

La ciutat d’Onda rep el primer tancament de la setmana amb rècord de turistes i veïns que s’han acostat a participar o veure el festeig taurí en la Fira d’Onda.

Els sis bous braus de la ramaderia de Couto de Fornilhos han aportat joc i diversió als corredors ondenses i d’altres municipis. Aquesta ramaderia de nom portugués és bastant coneguda en el món de ‘Bous al carrer’, i per sort ha sigut un tancament net segons fonts policials i sanitàries.

Cal recordar que a petició dels bars, restaurants i d’un dels hotels de la localitat, els tancaments d’enguany es realitzaren de manera consecutiva: dijous 24, divendres 25 i dissabte 26 d’octubre per a afavorir el turisme gastronòmic, al contrari d’anys anteriors en els quals els tancaments eren dimecres, divendres i dissabte, deixant el dijous lliure i perdent afluència de gent la resta de dies.

Abans del tancament, l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester al costat de la regidora de Cultura i Festes, María Prada de Conflent, la Reina i Dama de la Fira, Simona Slatinská i Elisabeth Brun respectivament i el Consell de Festes han fet el recorregut a peu per a revisar que tots els accessos al recorregut estiguen perimetrados i en ordre.

A més, la Policia Local ha desplegat un dispositiu de seguretat en el qual 20 efectius locals, autonòmics i nacionals han vetlat per l’ordre públic durant el festeig.

Homenatge a les Associacions El Vaig moldre, Adaponda i unes altres de diversitat funcional

L’Ajuntament d’Onda ofereix un menjar- homenatge a les associacions El Vaig moldre, Adaponda i unes altres de diversitat funcional. I és que la solidaritat i preocupació social també han marcat la jornada del dijous. Més de 100 persones han acudit a aquesta menjada- homenatge.

La reina de la Fira, Simona Slatinská i la Dama, Elisabeth Brun, membres de la Junta de Festes, l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester i la regidora de Cultura i Festes, María Prada de Conflent, també han assistit a aquest acte tan especial dins del programa de festes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari