Onda inverteix més de 400.000 euros per a Onda Bonica

Ballester compleix el seu compromís i posa en marxa l’embelliment d’Onda amb la remodelació de les escales de la Moreria

Onda inverteix més de 400.000 euros per a Onda Bonica
11/11/2019 -

L’equip de Govern que lidera Carmina Ballester, tal com es va comprometre, ha posat en marxa l’ambiciós projecte Onda Bonica per a embellir la ciutat i convertir-la en un lloc més amable, acollidor i accessible. Així, l’Ajuntament d’Onda ja ha habilitat una inversió de 426.000 euros per a executar les nou primeres obres, que arrancaran durant les pròximes setmanes amb la remodelació de les escales de la Moreria com a primera fita.

A aquesta actuació li seguiran altres nou obres, els projectes de les quals s’estan redactant, que es desenvoluparan entre enguany i el que ve. Després, en cada pressupost municipal, es destinaran noves inversions amb l’objectiu d’actuar en tots aquells espais degradats de la ciutat o que requerisquen una millora de l’accessibilitat, atenent d’aquesta manera les demandes dels diferents barris.

La imminent remodelació de les escales de la Moreria servirà per a fer accessible el pas entre el carrer Historiador Bernardo Mundina i el carrer Recinte, a més d’embellir i modernitzar la zona. Una actuació que posa solució a una demanda dels veïns de la Moreria.

“Onda Bonica és una ambiciosa iniciativa participativa a llarg termini que convertirà la nostra ciutat en un espai per a viure més accessible, acollidor i amable. I amb això millorarem la qualitat de vida de tots els veïns, perquè són ells els qui ens proposen millorar el seu barri i des de l’Ajuntament ens posem en marxa”, ha apuntat l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, qui ha visitat aquest matí la zona al costat dels tècnics municipals per a concretar els últims detalls del projecte.

La ceràmica, protagonista

Així mateix, cal destacar que en tots els projectes d’Onda Bonica la ceràmica ondense serà protagonista, ja que es prioritzarà la utilització d’aquest material en totes les obres. “La ceràmica és el nostre senyal d’identitat i el manteniment econòmic de milers de famílies ondenses, per això Onda es posarà bonica amb els nostres taulells, millorant l’atractiu dels nostres carrers i places i dinamitzant un sector al qual tant li devem”, ha conclòs Ballester.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari