Més de 1.500 professionals del Regne Unit s'interessen pels avantatges competitius del parc logístic d'Onda

Ajuntament i Cambra de Comerç duen a terme l’estratègia de promoció internacional del pla d’acció Onda Logistic

Més de 1.500 professionals del Regne Unit s'interessen pels avantatges competitius del parc logístic d'Onda
23/10/2020 -

Des que va arrancar la campanya de promoció internacional del pla d’acció Onda Logistic. Mediterranean Business Park, impulsat per l’Ajuntament i la Cambra de Comerç de Castelló per a atraure inversions i generar noves ocupacions de qualitat a la ciutat, més de 1.500 professionals del Regne Unit ja s’han interessat per la iniciativa durant el primer mes.

Així ho ratifiquen les estadístiques de la web www.ondalogistic.com, mostrant que el 60% de les visites s’han produït des d’aquest país, d’un total de 2.485 visites des del 24 de setembre fins a dia de hui. La campanya es duu a terme a través de la xarxa professional Linkedin.

Regne Unit ha sigut el primer objectiu triat per a promocionar el parc logístic amb el principal argument de les bonificacions fiscals de fins al 95% a les empreses que aposten per Onda. En concret, l’Ajuntament els bonificarà el 50% de l’Impost d’activitats Econòmiques (IAE) durant els dos primers anys d’activitat empresarial, el 25% durant el tercer i quart any i el 10% per al cinqué any. A més, el descompte del 50% en l’IAE també s’aplicarà a les empreses que creen ocupació, que utilitzen cogeneració i per a per a aquelles construccions, instal·lacions i obres que es realitzen en els polígons industrials amb menys de la meitat d’ocupació. Per part seua, les cooperatives tindran un descompte del 95% en aquest impost municipal.

Visita a Transports Rallo

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, està liderant una ronda de visites per les empreses ondenses amb l’objectiu d’explicar-los de primera mà aquesta iniciativa. En aquesta ocasió la primera edil s’ha reunit amb els dirigents de l’empresa de serveis logístics Transports Rallo, amb més de 30 anys d’experiència en el sector i que compten a Onda amb una plataforma de 110.000 metres quadrats equipada amb l’última tecnologia i sistemes de seguretat.

“Estem treballant en el més ambiciós pla d’aquest govern per a cridar al talent, atraure inversions i sumar noves oportunitats a Onda i a la província de Castelló. És l’hora d’Onda. És l’hora de sumar competitivitat a la nostra indústria. És hora de sumar més ocupacions. És hora de sumar qualitat, excel·lència i riquesa a la nostra terra”, ha apuntat Ballester.

D’altra banda, cal recordar que el consistori també ha obert una línia d’ajudes per a les empreses i autònoms, situats a la ciutat, que contracten veïns i veïnes del municipi, amb subvencions que oscil·len entre els 500 euros per als contractes de, almenys, sis mesos i els 4.500 euros per contracte creat de llarga duració o indefinit. A més, a través del Centre d’Ocupació Monteblanco s’ofereix formació a la carta per a les empreses, el servei d’agència de col·locació i la disponibilitat d’aquestes renovades instal·lacions.

12 milions de m²

El parc industrial d’Onda està conformat per 15 polígons, més de 12 milions de metres quadrats i més de 500 empreses actives. A fi de millorar la competitivitat i facilitar l’arribada de noves empreses, l’Ajuntament ha traçat un pla d’inversió per a dotar-lo de les millors infraestructures i recursos. Durant aquest any s’ha destinat més de 1,5 milions d’euros per a executar el carril bici interurbà que connectarà la ciutat amb els polígons, la instal·lació de càmeres de seguretat i un centre de control, la canalització per a fibra òptica, el canvi de lluminàries a led, la millora de l’asfaltat, instal·lació d’hidrants contra incendis o la millora de zones verdes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari