Onda forma a 69 persones en risc d'exclusió social amb "Onda amb tu"

El projecte “Onda amb tu” fomenta la inserció laboral de persones desfavorides amb 14 cursos de formació

Onda forma a 69 persones en risc d'exclusió social amb "Onda amb tu"
21/11/2019 -

L’Ajuntament d’Onda fomenta la inserció laboral de 69 persones en risc d’exclusió social a través del projecte “Onda amb tu”, emmarcat en els itineraris integrats co-finançats per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu de la Comunitat Valenciana. En total es realitzaran 14 cursos fins al 31 de desembre.

Actualment hi ha dos cursos en marxa, el d’ajudant de cuina, en el qual es formen 14 persones, i el curs de controlador d’accessos, amb 15 alumnes. Tots dos s’imparteixen en l’antic Col·legi Monteblanco del 18 al 29 de novembre i en horari de demà, de 9 a 14 hores. A més, cadascun dels cursos inclouen tallers d’ofimàtica, preparació de l’entrevista laboral i el currículum així com tallers de millora de les habilitats socials.

L’alcaldessa, Carmina Ballester, al costat del regidor de Benestar Social, Família i Majors Óscar Valero, s’han reunit aquest matí amb la Directora General d’Acció Comunitària i Barris Inclusius de la Generalitat Valenciana, María José Cortell, qui ha destacat la necessitat d’apostar per programes com “Onda amb tu”, que promoguen la inserció socio-laboral de totes les persones.

Tal com afirma Valero: “La finalitat d’aquests cursos de formació és aconseguir la inclusió real d’aquestes persones en el món laboral i a Onda podem sentir-nos orgullosos del treball que estem realitzant”. El regidor afig que la resposta del consistori davant les situacions de precarietat laboral sempre seran de suport i formació.

Després de la reunió, Cortell i Valero han visitat l’antic Col·legi Monteblanco, on es realitza la formació dels cursos d’ajudant de cuina i de controlador d’accessos. També han comprovat que les aules estan homologades, ja que enguany s’ha habilitat una cuina nova perquè els alumnes puguen realitzar pràctiques en aquesta àrea.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari