El programa "Onda amb tu" forma a veïns en risc d'exclusió social

El programa "Onda amb tu" forma a veïns en risc d'exclusió social
01/05/2021 -

El programa d’ajuda a col·lectius en situació o risc d’exclusió social, “Onda amb tu”, que organitza l’Ajuntament d’Onda, continua amb l’agenda formativa, i aquesta vegada a través del curs d’Alfabetització Informàtica enfocat a l’ús del telèfon mòbil.

A través d’aquesta formació, tant teòrica com pràctica, l’alumnat podrà desenvolupar habilitats i desembolicar-se en el maneig dels dispositius, amb el principal objectiu de proporcionar eines per a la cerca activa d’ocupació com l’ús del correu electrònic, el control de plataformes per a realitzar videotelefonades o completar formularis.

El regidor de Benestar Social de l’Ajuntament d’Onda, Óscar Valero, ha acompanyat als alumnes durant la inauguració del curs i ha destacat la importància d’ajudar als qui més el necessiten: “Destinem tots els recursos necessaris per a activar programes que ajuden a trobar l’oportunitat que mereixen els nostres veïns i veïnes”.

A més, destaca que “No creiem que en la nostra societat hi haja veïns de primera o de segona, per això brindem les mateixes oportunitats a tots. Es tracta, a través de formació i ocupació, eliminar barreres i aconseguir una societat millor i més justa”.

Cal destacar que aquesta iniciativa està cofinançada per la Unió Europea, a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020, i emmarcada en el programa d’itineraris integrats per a la inserció sociolaboral de persones en situació o risc d’exclusió.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari