Onda presenta una programació de Nadal per a tots

L’Ajuntament programa activitats per a tots els públics i comparteix temps amb els col·lectius més desfavorits

Onda presenta una programació de Nadal per a tots
23/12/2019 -

Pocs dies abans de celebrar el Nadal, l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, i el seu equip de Govern han visitat als diferents col·lectius d’Onda per a desitjar-los bones festes, entregar-los un obsequi institucional i compartir temps amb ells. Així, la primera edil i el seu equip han visitat el Centre Integral de Majors, han animat als esportistes d’Adaponda en el seu Open de Nadal Adaptat, han compartit nadales i poemes amb els usuaris del centre de Dia i han participat en els recitals musicals i diferents exposicions que han oferit els alumnes dels centres educatius.

“Onda és una ciutat solidària, plena de gent amb talent i volem que tots els col·lectius visquen amb emoció aquestes entranyables dates i senten l’afecte d’aquesta corporació, que sempre els acompanyarà en el camí, perquè la grandesa d’Onda resideix en la seua gent”, ha apuntat l’alcaldessa.

Programació per a tots els públics

Així mateix, des de l’Ajuntament s’ha organitzat un complet programa d’activitats per a aquestes setmanes amb la fi que tots els públics puguen viure l’esperit nadalenc. Mercat de Nadal, pista de gel, tallers infantils, contacontes, musicals, teatres, concerts, cinema infantil, visita de Papa Noel, del patge real i dels Reis Mags, Nit de cap d’any infantil… són algunes de les propostes amb les quals gaudir a Onda.

És important recalcar que l’Ajuntament ha recuperat el Betlem, situat en la plaça del Raval, després de molts anys sense que els veïns pogueren gaudir d’ell. Tota la programació es pot consultar en www.onda.es

Augment de les ajudes socials

En aquesta línia de no abandonar als col·lectius més desfavorits, en el pressupost municipal de 2020 les ajudes a les associacions socials s’incrementaran un 5% respecte a 2019, sumant una inversió total de 359.000 euros. “Volem oferir els millors recursos a les nostres associacions i entitats socials per a proporcionar als ondenses els serveis que mereixen i ningú es quede arrere”, assenyala Ballester.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari