Onda prepara la reobertura del Centre Integral de Majors i Centre de Dia amb totes les garanties de seguretat

Onda prepara la reobertura del Centre Integral de Majors i Centre de Dia amb totes les garanties de seguretat
22/06/2020 -

L’Ajuntament d’Onda està treballant en la reobertura del Centre Integral de Majors i el Centre de Dia amb totes les garanties de seguretat per als usuaris. Així, s’estan duent a terme els treballs de neteja i desinfecció així com l’adaptació de les instal·lacions a la normativa i protocols d’higiene marcats per la Generalitat Valenciana.

Des de l’àrea de Benestar Social i Majors s’ha reactivat el contracte amb Mediterrània, l’empresa que gestiona tots dos centres, amb la condició de posar en marxa durant els pròxims dies els serveis assistencials bàsics com el servei de fisioteràpia, podologia, infermeria, glucèmia i tensió, en el cas del CIM.

La reobertura s’anirà produint de manera escalonada, i seran els mateixos tècnics els qui avisen als usuaris perquè es vagen incorporant de la forma més segura possible.

Per part seua, el Centre de Dia obrirà l’1 de juliol, una vegada desinfectada la instal·lació i adaptada a totes les pautes preventives. Cal recordar que l’Ajuntament ha redactat un Pla de Contingència per a tots dos centres on es detalla els nous procediments que hauran de seguir els treballadors amb la condició de minimitzar el risc de contagi per Coronavirus i preservar la salut dels usuaris.

“Treballem dur i a contrarellotge per a reorganitzar espais amb la finalitat d’oferir el millor dels serveis als nostres majors, que són qui ens han donat tot i mereixen el millor servei”, ha destacat el regidor de Benestar Social, Óscar Valero.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari