L'Ajuntament d'Onda reconeix el mèrit científic de Carlos Blanco, campió nacional de càlcul mental

La primera edil li ha atorgat un obsequi en senyal de gratitud per la seua aportació al món de les ciències matemàtiques

L'Ajuntament d'Onda reconeix el mèrit científic de Carlos Blanco, campió nacional de càlcul mental
03/08/2020 -

L’Ajuntament d’Onda reconeix el mèrit científic de Carlos Blanco, actual campió d’Espanya en càlcul mental de Supertics. El jove de 10 anys és capaç de realitzar 50 operacions matemàtiques en 33 segons.

És per això que, l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester li ha atorgat aquest matí, a les 13.00 hores a la Sala de Plens del consistori, un obsequi commemoratiu en senyal de gratitud i suport per impulsar les competències matemàtiques i tecnològiques entre els més joves.

Així mateix, Ballester, ha destacat: “és un orgull tenir a un ondense com a campió nacional de càlcul mental, que requereix tanta agilitat”.

El campió ha agraït tant a l’alcaldessa com a la regidora d’Educació, Estela Badenes i al regidor d’Esports, Jovi Iserte, el gest que han tingut amb ell i espera collir molts èxits més i millorar la seua marca de temps en el càlcul mental. Al que Ballester afegeix: “sempre comptaràs amb la nostra mà amiga per a ajudar-te en tot el que puguem”.

Cal recordar que Carlos és el segon campionat que aconsegueix en menys de tres anys, a més d’aconseguir un subcampionat i un tercer lloc els últims cinc anys.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari