La Policia Local d'Onda agrairà als xiquets el seu comportament a casa durant l'Estat d'Alarma

La Policia Local d'Onda agrairà als xiquets el seu comportament a casa durant l'Estat d'Alarma
30/03/2020 -

Les famílies amb xiquetes i xiquets estan fent un gran esforç per mantenir entretinguts als més xicotets dins de les seues cases. Per això, la Policia Local d’Onda agrairà als més xicotets el seu exemplar comportament durant l’Estat d’Alarma.

La iniciativa #AnimaAmiPeque es posarà en marxa la setmana vinent, els agents patrullaran els carrers d’Onda, a les vesprades i aniran agraint a cada xiquet o xiqueta que emplene un formulari amb les següents dades: nom, cognoms, adreça i número de telèfon que trobaran en la pàgina web del consistori.

L’Ajuntament serà l’encarregat d’avisar a les famílies perquè estiguen atentes a un dia concret i una hora determinada. “Els policies es passaran per la porta de la seua casa per a animar als xiquets dient els seus noms i donant-los les gràcies per fer-ho tan bé i animant-los a continuar portant-se bé durant la quarantena”, ha explicat, Elena Albalat, regidora de Recursos Humans, Igualtat i Seguretat Ciutadana.

“Amb aquesta bonica iniciativa volem acostar i recordar als pares, mares i xiquets que la Policia d’Onda està a la seua disposició i servei treballant perquè a Onda es complisquen les normes de comportament i véncer al virus el més ràpid possible”, ha destacat Albalat.

Reconeixement als altres gremis

A més, La Policia Local d’Onda recorrerà cada dia els carrers per a reconéixer la cura i la dedicació diària dels sanitaris, Cossos i Forces de Seguretat que treballen sense descans per a oferir el millor dels serveis als ciutadans ondenses confinats a casa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari