#OndaBonica continua amb la remodelació de la Font de la Força

#OndaBonica continua amb la remodelació de la Font de la Força
19/02/2020 -

L’Ajuntament d’Onda continua executant el pla d’embelliment #OndaBonica, que respon a les demandes dels veïns per regenerar i millorar l’accessibilitat de zones degradades de la ciutat, amb les obres i rentada de cara de la Font de la Força, en la concorreguda entrada oest a la ciutat, que dóna accés a la Serra d’Espadà.

Aquesta ambiciosa iniciativa servirà per a guanyar un nou espai útil per als veïns, ja que es derruirà l’immoble, en greu estat de deterioració, i es crearà una zona amb mobiliari urbà. “Rehabilitarem la Font de la Força i donar-li la dignitat que es mereix”, ha destacat, Carmina Ballester, alcaldessa d’Onda.

Gran panell ceràmic

A més, el projecte comptarà amb un gran panell ceràmic artístic, realitzat per una empresa ondense, que evocarà els orígens d’Onda mitjançant una imatge dels llauradors ondenses amb els seus cabassos i la muntanya ‘El Montí’ de fons.

“El plantejament del projecte naix de la necessitat d’invertir i posar bonica Onda, endreçant tots aquells llocs decadents, i sempre amb dues premisses: que tota la ceràmica siga feta per veïns de la ciutat, en aquest cas per Grup Pamesa i que les constructores siguen ondenses, com és el cas de Construccions Placar”, ha ressaltat la primera edil.

Es tracta de la segona obra que es posa en marxa després de la remodelació de les escales de la Moreria i, en total, s’executaran nou projectes durant aquest any, amb una inversió total superior als 400.000 euros. Una inversió que es repetirà any a any per a escometre noves obres proposades pels veïns.

En aquesta ocasió, es conservarà l’arbre en la segona actuació del projecte OndaBonica i s’ampliarà la via pública desplaçant la font just a la boga amb la casa contigua. “Volem convertir a Onda en un aparador a l’aire lliure i demostrar que la ceràmica té un món per conquistar en els espais públics”, ha conclòs Ballester.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari