L'Ajuntament d'Onda repartirà 3.100 agendes escolars per als xiquets de Primària i ESO

L'Ajuntament d'Onda repartirà 3.100 agendes escolars per als xiquets de Primària i ESO
02/09/2020 -

L’Ajuntament d’Onda repartirà durant la primera setmana de curs escolar, a partir del 7 de setembre, un total de 3.100 agendes per als alumnes onders de 1r d’Educació Primària a 4t d’Educació Secundària en els centres educatius del municipi. En total, es donaran 170 agendes més que l’any passat, en el qual es van augmentar també el nombre d’agendes repartides.

Cada any, un col·legi diferent s’encarrega de realitzar tres dibuixos, el guanyador es posa en portada i els altres dos a l’interior de l’agenda. Pel que, els alumnes de 6é de primària del CPEIPS Virgen del Carmen han sigut els seleccionats per a aquest moderat.

En concret, el dibuix de portada està fet per l’alumna Ana Peris Vicent i les il·lustracions de l’interior les han elaborades Nuria Ten Morate i Irene Blasco Gómez.

Sobre aquest tema, la regidora d’Educació i Formació, Estela Badenes ha ressaltat que l’agenda “és una eina de comunicació entre pares i centres escolars, de vital importància en aquesta situació de crisi sanitària, que es complementa amb les noves tecnologies”.

A més, els alumnes de 1r i 2n de primària comptaran per segon any consecutiu amb una agenda infantil adaptada al seu curs i necessitats.

Com a novetat, es destacarà en cada pàgina cites relacionades amb l’ecologia i la cura del medi ambient, com per exemple: “Hem de fer que el reciclatge es convertisca en una manera de viure” Mario Vargas Llosa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari