L'Ajuntament d'Onda reforça el servei d'acompanyament emocional per a les persones més vulnerables

L'Ajuntament d'Onda reforça el servei d'acompanyament emocional per a les persones més vulnerables
22/07/2020 -

Els serveis socials de l’Ajuntament d’Onda han reforçat durant l’estiu el servei d’acompanyament presencial i emocional a domicili per als veïns que requerisquen suport psicològic en el seu dia a dia, a causa de la situació provocada per la Covid-19.

Així, el govern municipal incorpora al seu equip a dos nous professionals per a assistir a persones vulnerables i fer-los companyia a casa, en els seus passejos o en les seues tasques bàsiques com realitzar la compra. Aquest servei extraordinari es va posar en marxa durant el mes de març, quan es va decretar l’estat d’alarma, i és una de les primeres mesures socials del pacte ‘Tots per Onda’ que es van activar. Cal ressaltar que l’Ajuntament va eliminar els requisits econòmics per a ser beneficiari d’aquest servei amb la finalitat que totes les persones susceptibles el puguen sol·licitar a través de Serveis Socials.

Sobre aquest tema, el regidor de Benestar Social, Óscar Valero, ha apuntat que “aquest equip de govern s’ha posat a treballar per a no deixar a cap ciutadà arrere, ser les mans dels qui més ens necessiten i fer-los més suportable aquesta situació de crisi sanitària i social que ens ha tocat viure”.

Per a millorar l’eficiència del servei, el consistori ha creat una base de dades amb les necessitats socials més demandades pels veïns durant la crisi sanitària. El servei es pot sol·licitar a Serveis Socials telefonant al 964 60 28 58, en horari d’assistència habitual de dilluns a divendres de 8 a 14 hores.

Pacte Tots per Onda

Cal recordar que l’Ajuntament d’Onda està executant les 33 mesures consensuades en el pacte social, econòmic i polític ‘Tots per Onda’ per a afrontar la crisi de la Covid-19 amb una inversió total de 6,3 milions d’euros.

Aquest full de ruta compta amb el suport i propostes d’ASCER, ASHOTUR, Cambra de Comerç, CEEI, HosturiOnda, Càritas, Onda Centre Comercial, Cooperativa-Caixa Rural, Creu Roja Espanyola, Associació Quisqueya Onda així com amb tots els grups polítics municipals de l’Ajuntament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari