Ballester es reuneix amb la consellera de Sanitat per a seguir l'evolució dels contagis i coordinar mesures

La Generalitat anunciarà el divendres si manté les restriccions especials a Onda o les suprimeix si continuen baixant els positius

Ballester es reuneix amb la consellera de Sanitat per a seguir l'evolució dels contagis i coordinar mesures
27/10/2020 -

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha mantingut una reunió amb la consellera de Sanitat, Ana Barceló, per a seguir de primera mà l’evolució dels contagis per Covid-19 a Onda i, alhora, estudiar i coordinar mesures conjuntes per a frenar la propagació del virus i millorar l’atenció sanitària dels onders.

En la trobada telemàtica, Barceló ha traslladat a la primera edil que el divendres la Generalitat Valenciana anunciarà, després d’estudiar l’evolució de la pandèmia en la localitat, si manté les 22 restriccions especials imposades a Onda o, en cas que es mantinga la tendència a la baixa dels contagis, les suprimeix i queden vigents només les relatives a l’última resolució del Diari Oficial de la Comunitat Valenciana del 24 d’octubre.

Ballester va traslladar a la consellera l'”absoluta predisposició de l’Ajuntament amb Salut Pública per a fer front junts al virus. És moment d’estrényer la col·laboració i coordinar accions entre el govern autonòmic i local per a millorar l’atenció sanitària dels onders”.

En l’última actualització de dades de Salut Pública d’aquest matí, Onda ha baixat de 57 a 33 casos actius per coronavirus.

Centre de Dia i Ocupacional

L’alcaldessa també va sol·licitar a Barceló que a l’hora d’estudiar les restriccions la conselleria tinguera una especial sensibilitat amb els usuaris del Centre de Dia i Centre Ocupacional ‘El Molí’, ja que amb les restriccions especials a Onda es va ordenar el tancament temporal de tots dos centres, com a mesura preventiva, i els professionals alerten que no és bo per a l’usuari estar tant de temps sense rebre el seu tractament. Per a contrarestar aquesta mesura, el consistori va intervenir amb l’empresa que presta el servei al Centre de Dia per a oferir atenció domiciliària als 30 usuaris.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari