Revalidat el Pacte 'Tots per Onda' per a consensuar noves propostes en els pressupostos 2021

Ballester: “La pandèmia continua avançant i hem de continuar treballant junts per combatre-la des de la suma de forces”

Revalidat el Pacte 'Tots per Onda' per a consensuar noves propostes en els pressupostos 2021
28/10/2020 -

L’Ajuntament d’Onda ja té en marxa totes les mesures consensuades en el pacte social, econòmic i polític ‘Tots per Onda’ per a afrontar la crisi de la Covid-19. Així ho ha donat a conéixer aquest matí l’alcaldessa, Carmina Ballester, en una reunió telemàtica per a rendir comptes sobre les accions dutes a terme a les entitats i col·lectius que formen part del Pacte.

Així mateix, la primera edil ha anunciat la voluntat del govern municipal de revalidar el pacte durant l’any vinent a fi de continuar treballant conjuntament per a combatre el virus i, en conseqüència, frenar la crisi sanitària, social i econòmica que ha provocat. En aquest sentit, Ballester ha anunciat que el consistori està treballant en una completa programació cultural amb artistes locals i, d’altra banda, en un nou Pla d’Ajudes al sector de l’oci davant la limitació d’horaris.

A més, l’alcaldessa ha convidat a les 14 entitats que formen part del Pacte (ASCER, ASHOTUR, Cambra de Comerç, CEEI, HosturiOnda, Càritas, Onda Centre Comercial, Cooperativa Agrícola, Caixa Rural, Creu Roja Espanyola, Associació Quisqueya Onda i els tres grups polítics municipals de l’Ajuntament) a remetre noves propostes per a incloure en els pressupostos municipals de 2021.

“La pandèmia continua avançant i hem de continuar treballant junts per combatre-la des de la suma de forces. Volem demostrar, una vegada més, que la política del diàleg i consens és més útil que qualsevol altra. Una política en la qual els onders estiguen en el centre i en la qual aparquem diferències per a construir entre tots una ciutat de la qual sentir-nos més orgullosos”, ha destacat Carmina Ballester.

Noves mesures

A més de les 33 mesures consensuades en el primer document del Pacte Tots per Onda, que es poden consultar en la pàgina web municipal www.onda.es, el govern municipal ha posat en marxa durant les últimes setmanes dues noves iniciatives com són la supressió de la taxa de terrasses durant 2021, amb la finalitat d’ajudar al sector hostaler local, i el Pla Supera, dotat amb 200.000 euros, per als establiments onders que han hagut de tancar amb motiu de rebrots del coronavirus.

D’altra banda, Ballester ha mantingut una reunió amb els portaveus dels grups municipals de l’oposició per a exposar-los els eixos del Pressupost 2021 i tendir-los la mà amb la condició de sumar propostes i tractar de consensuar el nou full de ruta de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari