Els Reis Mags porten a Onda el carnet de la Bebeteca per als nadons

Els Reis Mags porten a Onda el carnet de la Bebeteca per als nadons
04/01/2021 -

L’Ajuntament d’Onda, a través de la Biblioteca Municipal, entregarà el carnet del lector al costat d’una carta d’enhorabona a totes les famílies onderes amb xiquets nascuts durant el 2020 per a fomentar els hàbits de lectura des d’edats primerenques.

Des de la regidoria de Biblioteques s’ha apostat per la iniciativa “Benvinguts a la Biblio” perquè les famílies puguen conéixer de prop totes les activitats que ofereix la instal·lació i els seus serveis com el préstec de llibres i material audiovisual o el servei gratuït d’informàtica.

“És important que els més xicotets puguen accedir a la lectura i des d’aquest equip de govern apostem perquè tots els xiquets onders puguen tindre accés als llibres”, ha destacat el regidor de Biblioteques de l’Ajuntament d’Onda, Vicent Bou.

Biblioteca de Mercat

Seguint l’aposta per acostar la lectura als onders, l’Ajuntament va habilitar un nou espai cultural en el Mercat Municipal en el qual s’ofereix el servei de préstecs de llibres per a totes les edats. Així doncs, les famílies poden aprofitar el moment de la compra per a poder emportar-se a casa algun llibre i retornar-lo en les pròximes visites.

Servei especial

El consistori oferirà un servei especial de Biblioteca en el qual s’ampliaran els horaris perquè, del 7 al 29 de gener, els estudiants puguen fer major ús d’ella, coincidint amb les dates en les quals solen realitzar-se exàmens o proves finals.

L’objectiu principal és que els onders puguen aprofitar totes les eines i recursos que ofereix la Biblioteca per a obtenir els millors resultats en les seues proves.

Així doncs, a partir del dijous 7 de gener, la Biblioteca estarà oberta de dilluns a divendres, de 8.00 a 20.30 h.; i dissabtes de 10.00 a 13.30 h. Entre setmana, de 15.00 a 16.00 h. romandrà tancada perquè un servei de neteja puga desinfectar totes les sales, seguint tots els protocols davant la Covid-19.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari