Ballester ofereix als professionals sanitaris d'Onda el servei d'atenció domiciliària

Ballester ofereix als professionals sanitaris d'Onda el servei d'atenció domiciliària
26/03/2020 -

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha decidit ampliar el servei d’atenció domiciliària que presta l’Ajuntament, principalment a persones majors i altres col·lectius de risc que no poden eixir de casa, per a cobrir també les necessitats de tots els professionals sanitaris que residisquen a Onda. Així, Ballester posa a la disposició del personal mèdic, infermeres i auxiliars la xarxa assistencial municipal per a ajudar-los a fer més suportable el seu dia a dia en aquests temps tan durs per a ells.

Aquest servei especial, posat en marxa des del moment en el qual es va decretar l’estat d’alarma, reforça l’atenció assistencial que ja s’havia prestat a persones majors amb altres necessitats bàsiques com a compres d’aliments, medicaments o qualsevol altre producte de primera necessitat. Ara, podran sol·licitar-ho també els professionals sanitaris perquè es puguen emprar al 100% en la seua labor en hospitals, centres de salut i residències i, en arribar a casa, poder descansar sense perdre temps per a anar a comprar.

L’alcaldessa així ho ha oferit als coordinadors dels centres de salut d’Onda i ho estén a tots els professionals que residisquen a Onda, amb independència del lloc on treballen.

Els sanitaris podran sol·licitar el servei a través de les línies telefòniques habilitades per a aquest servei 666 044 078 i 666 042 720, en horari de 9 a 13 hores.

“Els herois amb bata que estan arriscant la seua vida per a salvar la dels altres es mereixen tot el nostre suport. I aquest xicotet gest els pot ajudar a fer el seu dia més suportable. És temps de demostrar el costat més humà de les persones i el nostre caràcter solidari com a poble, és temps d’anar tots a l’una per a superar com més prompte millor aquesta crisi junts”, ha explicat la primera edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari