El servei d'atenció psicològica d'Onda atén més de 2.000 persones durant la pandèmia

Les professionals de Serveis Socials exerceixen una labor fonamental d’acompanyament emocional i psicològic

El servei d'atenció psicològica d'Onda atén més de 2.000 persones durant la pandèmia
10/10/2021 -

El servei d’atenció psicològica i emocional que l’Ajuntament d’Onda va posar en marxa durant la pandèmia ha atés un total de 2.200 veïns durant l’últim any, tant de manera presencial com telefònica. A causa de l’augment de malalties mentals durant el confinament, el govern municipal va decidir destinar part de l’equip de Serveis Socials a atendre aquelles persones que se sentiren soles o necessitaren un acompanyament emocional durant aquests durs moments.

Les persones a les quals es dirigeix la gestió psicològica-emocional, en la seua majoria, presenten dificultats com a por i incertesa davant la situació desencadenada pel confinament. També es tracta a professionals del sector sanitari que han viscut moments durs o a familiars de malalts per covid o que hagen experimentat una pèrdua recent d’un familiar.

“Hem treballat perquè els nostres veïns senten una mà amiga en aquests moments difícils, perquè són la nostra prioritat”, ha ressaltat hui el regidor de Benestar Social, Família i Majors, Óscar Valero, coincidint amb la commemoració del dia mundial de la salut mental.

Pacte ‘Tots per Onda’

Cal recordar que aquesta mesura va sorgir arran de la proposta consensuada en el pacte ‘Tots per Onda’ entre les forces socials, econòmiques i polítiques d’Onda.

L’assistència psicològica telefònica es pot sol·licitar telefonant al 666 044 078 jo al 666 042 720. A més, en horari d’assistència habitual, de dilluns a divendres de 9 a 13 hores, es pot telefonar al 964 60 28 58.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari