El servei d'atenció psicològica de l'Ajuntament d'Onda atén 950 persones

El servei d'atenció psicològica de l'Ajuntament d'Onda atén 950 persones
05/02/2022 -

El servei d’atenció psicològica i emocional de l’Ajuntament d’Onda ha atés un total de 441 atencions presencials i 506 telefòniques en 2021. Arran de la pandèmia, el govern municipal va destinar part de Serveis Socials a dotar d’atenció psicològica a tots els onders que necessiten un acompanyament emocional i ajuda en salut mental, així com als sanitaris, familiars de malalts per Covid, persones confinades o que hagen experimentat una pèrdua recent d’un familiar.

Les persones que fan ús d’aquest servei solen al·legar por, incertesa i ansietat davant la situació social i econòmica desencadenada per la pandèmia, i són veïns de totes les edats. Destaca especialment el nombre de joves tractats d’entre 15 i 29 anys, els qui asseguren haver tingut en algun moment un problema de salut mental.

“El context actual és perjudicial en termes de salut mental, per això, des de l’àrea de Benestar Social, posem tots els mitjans per a oferir la millor atenció al benestar psicològic i millorar la qualitat de vida dels onders” ha ressaltat el regidor de Benestar Social, Seguretat Ciutadana, Família i Majors, Óscar Valero.

L’assistència psicològica telefònica es pot sol·licitar telefonant al 666 044 078 i/o al 666 042 720. A més, en horari d’assistència habitual, de dilluns a divendres de 9 a 13 hores, es pot telefonar al 964 60 28 58.

Ajudes per a pagar la factura de la llum

D’altra banda, cal recordar que el govern municipal també va activar una partida de 50.000 euros per a ajudar a pagar els subministraments bàsics de l’habitatge, com l’electricitat o el gas, a aquells veïns que el necessiten, mitjançant ajudes dotades amb fins a 380 euros mensuals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari