Onda informa sobre la imminent posada en marxa de la Infermera Escolar

El servei diari d’infermeria escolar començarà el 18 de novembre en els huit centres educatius d’Onda

Onda informa sobre la imminent posada en marxa de la Infermera Escolar
06/11/2019 -

L’Ajuntament d’Onda ha organitzat, amb la col·laboració del Col·legi Oficial d’Infermeria de Castelló, xarrades informatives amb les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes per a notificar-los la imminent posada en marxa del servei d’Infermera Escolar, previst per al 18 de novembre en els huit centres educatius d’Onda, i resoldre tots els dubtes sobre aquest innovador servei que es va comprometre a posar en marxa l’equip de Govern liderat per Carmina Ballester.

Aquestes xarrades, que s’han oferit a totes les AMPAS, seran impartides per professionals del Col·legi d’Infermeria de Castelló i tindran lloc durant aquestes dues setmanes prèvies a la incorporació dels sanitaris i inici del servei.

Tal com ha explicat, el regidor de Ciutat Saludable i Sostenible, Paco Pastor: “aquest servei ens proporciona el salt de qualitat necessari per a aconseguir el millor nivell educatiu i garantir la millor atenció a tots els estudiants ondenses”.

Així, a partir del 18 de novembre tots els centres escolars de primària comptaran diàriament amb el servei d’infermera escolar per a aquells alumnes que el precisen, a més de treballar en la prevenció i promoció sanitària enfocada a la infància. Aquests professionals també impartiran en els centres de secundària programes educatius sobre educació sexual, conscienciació sobre l’assetjament escolar o pautes d’higiene i salut, entre altres.

Cal recordar que, complint amb els objectius de govern obert i transparència institucional, el projecte d’assistència en matèria de salut local, on està emmarcat la pionera iniciativa d’Infermera Escolar, es pot consultar en la web institucional www.onda.es, dins de l’apartat de Ciutat Saludable.

Pastor ha destacat que amb aquesta mesura “millorarem els hàbits saludables i la prevenció de conductes addictives entre més de 3.000 escolars d’Onda, i a més es realitzarà un assessorament a les famílies”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari