Onda registra 74 sol·licituds d'estudiants per a realitzar beques formatives remunerades aquest estiu

Onda registra 74 sol·licituds d'estudiants per a realitzar beques formatives remunerades aquest estiu
12/06/2020 -

L’Ajuntament d’Onda ha registrat un total de 74 sol·licituds d’estudiants ondenses, que s’estan cursant un cicle en Formació Professional o bé un grau universitari, per a realitzar beques formatives remunerades durant l’estiu. Tots ells hauran de passar un procés de selecció per a optar a les 20 places oferides, en les quals tindran prioritat els joves que tinguen tots els membres de la família en situació de desocupació.

La duració del contracte serà de dos mesos, a realitzar entre juliol i novembre, i els becaris rebran una prestació mensual de 600 euros. La inversió total de l’Ajuntament per a aquesta convocatòria ascendeix a 26.320 euros.

“Per a aquest govern és prioritari dotar d’oportunitats als joves ondenses perquè el seu talent revertisca a la ciutat. L’experiència és un punt clau per a trobar ocupació, per això des de l’Ajuntament volem donar aquesta primera oportunitat als joves d’Onda perquè puguen aprendre i conéixer com es treballa en una institució pública”, ha destacat Elena Albalat, regidora de Recursos Humans, Igualtat i Seguretat Ciutadana.

Beques discapacitat i viogen

D’altra banda, el dilluns 15 de juny s’incorporen els 15 becaris de formació en pràctiques de la convocatòria per a persones amb discapacitat i dones víctimes de violència de gènere. L’actual equip de govern ha ampliat en número i duració les beques oferides per a aquests col·lectius en risc d’exclusió social. D’aquesta manera, els seleccionats es formaran durant cinc mesos i tindran una remuneració de 600 euros per 25 hores setmanals, augmentant en 100 euros el salari respecte a la convocatòria anterior i en dos mesos el període formatiu.

Pla Nova Oportunitat

Cal recordar que aquestes iniciatives s’emmarquen dins del Pla Nova Oportunitat que el govern municipal ha posat en marxa per a fomentar l’ocupació i la formació entre els ondenses a fi de pal·liar els efectes de la greu crisi econòmica que ve, especialment entre els joves. El pla compta amb una inversió total de 650.000 euros per a 70 contractes a temps complet i 45 beques formatives.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari