Onda convoca les subvencions per a la realització de programes d'oci i temps lliure per a joves

Onda convoca les subvencions per a la realització de programes d'oci i temps lliure per a joves
31/03/2020 -

L’Ajuntament d’Onda ha convocat, una edició més, la línia de subvencions dirigida a associacions i entitats locals sense ànim de lucre que incentiva la realització de programes d’oci i temps lliure per als joves ondenses.

Així, el govern municipal finançarà amb un total de 19.100 euros aquelles iniciatives que fomenten tallers, cursos, activitats culturals o altres accions pensades per a la joventut. La quantia màxima de l’ajuda a concedir serà del 75% del cost total del programa pel qual se sol·licita la subvenció. Les sol·licituds es podran presentar de manera telemàtica, en un termini de 20 dies, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament d’Onda (www.onda.es), on també es podran descarregar les bases així com la documentació necessària.

El regidor de Joventut, Innovació i Biblioteques, Vicent Bou, ha ressaltat que “encara que estiguem passant per moments durs, és moment de mirar cap avant i incentivar la creativitat de les nostres associacions per a ajudar-los a programar l’oferta que mereixen els joves ondenses”.

La convocatòria tindrà especialment consideració aquelles accions que promoguen la interrelació de joves amb altres localitats, perspectiva de gènere, inclusió de persones amb diversitat funcional o l’ús del valencià.

D’altra banda, les entitats beneficiàries hauran d’estar legalment constituïdes i estar inscrites en el registre d’associacions de l’Ajuntament amb una antiguitat mínima de dos anys.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari