El talent local d'Onda se cita en el lliurament de premis de l'XI Taller de Narrativa

El talent local d'Onda se cita en el lliurament de premis de l'XI Taller de Narrativa
22/05/2021 -

La regidoria de Joventut, Innovació i Biblioteques de l’Ajuntament d’Onda ha posat el fermall d’or a l’XI Taller de Narrativa, impulsat per la Biblioteca, amb el lliurament de premis a les millors obres realitzades pels alumnes en un emotiu acte al qual també han assistit els membres del club de lectura municipal.

Aquest guardó reconeix el talent dels ondenses a l’hora d’escriure relats i textos narratius. La guanyadora d’aquesta edició ha sigut Aida Raya amb l’obra Lavanda, completen la classificació Iván Chamarro en segona posició amb Ricochet, Julián Almodóvar amb La Peixera i Guillermo Pérez amb El cor del bosc.

Tot i la pandèmia de la Covid-19 el taller ha funcionat amb èxit i s’ha adaptat a les noves eines digitals per a poder continuar amb les sessions de manera telemàtica.

Sobre aquest tema, el regidor d’Innovació, Joventut i Biblioteques, Vicent Bou, ha destacat que “des d’aquest equip de govern continuem oferint activitats segures perquè els ondenses puguen gaudir del que més els agrada”.

En l’acte, també ha sigut present l’autora de Tornar a Canfranc, Rosario Raro, qui ha pogut parlar i debatre amb els alumnes del curs sobre la seua obra. Fins hui ja s’han publicat set edicions de la seua novel·la, ha sigut finalista dels premis de la crítica valenciana i la productora Diagonal TV ha adquirit els drets audiovisuals per a poder adaptar-la a la pantalla.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari