El talent onder arriba a la Casa de la Cultura amb 'Onda i els seus artistes'

El talent onder arriba a la Casa de la Cultura amb 'Onda i els seus artistes'
07/04/2021 -

‘Onda amb els seus artistes’ és el títol del cicle d’exposicions que ha presentat l’Ajuntament d’Onda, emmarcat en la campanya #OndaLateCultura, per a realçar i impulsar el talent dels artistes locals. Així, quatre onders tindran l’oportunitat d’exposar les seues obres en les instal·lacions de la Casa de la Cultura i mostrar-les a la resta de veïns i visitants.

Vicente Prades, Pedro Arroyo, Inma Escrich i Lola Torrejón són els artistes que ensenyaran les seues obres en aquesta segona edició d’Onda amb els seus artistes que se celebrarà del 16 d’abril fins al 02 de juliol de 2021.

Sobre aquest tema, la tinenta d’alcalde i responsable de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Onda, María Prades, ha destacat la importància de poder exposar i donar a conéixer l’art dels onders i ha afegit que: “Onda és una terra plena de talent i amb aquest cicle volem valorar a tots els artistes del nostre municipi”.

Tal com es va comprometre l’equip de govern municipal, aquest cicle se suma a l’aposta pel talent i la cultura local. El consistori va aprovar cinc convenis de col·laboració amb associacions culturals locals, per un import total de 248.645 euros per a finançar les escoles musicals d’educands i fomentar les arts i activitats culturals i taurines.

En la piel del otro

Vicente Prades serà l’encarregat d’obrir aquesta nova edició d’Onda amb els seus artistes amb la seua obra En la piel del otro que podrà visitar-se del 16 al 30 d’abril. En la col·lecció, presenta dos conjunts de pintures amb acrílics en els quals reflecteix una societat distòpica, perduda, anònima i rendida. Prades buscarà l’equilibri i la bellesa a través del cos humà.

Mi mundo

Pedro Arroyo es considera un artista autodidacta al qual li agrada experimentar amb obres multidisciplinàries, pintures acríliques, aquarel·les i escultures. Del 7 al 22 de maig es podrà visitar la seua exposició, Mi mundo, en la qual el seu treball pictòric, enfocat en l’abstracció de diversos estils, ensenyarà les emocions del seu món interior.

En Femenino

Del 28 de maig al 12 de juny serà el torn d’Inma Escrich, qui amb la seua exposició, En Femenino, oferirà la seua visió particular sobre la figura femenina en la societat actual. Amb aquesta obra mostra a la dona en un ampli ventall de situacions en les quals es pot observar, no sols el seu vessant estètic, sinó també el seu costat de valentia i fortalesa.

Lola Torrejón

Lola Torrejón posarà el fermall d’or a aquest cicle d’exposicions amb l’obra titulada amb el seu mateix nom, Lola Torrejón, amb la qual sorprendrà a tots els visitants gràcies als seus dibuixos i pintures amb diferents tècniques com a llapis, pastís i aquarel·les. Aquesta última exposició estarà oberta al públic des del 18 de juny fins al 02 de juliol.

Exposicions adaptades a la Covid-19

Totes les exposicions es realitzaran seguint els protocols establits per les autoritats sanitàries davant la Covid19 i respectant els aforaments limitats.

Les persones interessades a veure les obres podran fer-ho de manera gratuïta a la sala d’exposicions de la Casa de la Cultura, que està situada al carrer Balmes, número 2, en horari de dilluns a divendres, de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 h; i dissabtes, de 10.00 a 13.00 h.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari