Els tallers d'Hostaleria i Jardineria d'Onda tanquen la seua etapa formativa

Els tallers d'Hostaleria i Jardineria d'Onda tanquen la seua etapa formativa
23/12/2021 -

Onda ha assistit hui a la clausura dels Tallers d’Ús de les especialitats d’hostaleria i jardineria. Un total de 20 alumnes han rebut el seu diploma en un acte molt especial, en el qual la nostàlgia per tancar una etapa i la il·lusió per començar una altra, han sigut protagonistes. L’alcaldessa, Carmina Ballester, els ha acompanyat en la clausura del curs i els ha felicitat per la seua dedicació i actitud durant tot el curs.

“D’Onda Inserta, ixen hui cuiners, cambrers i jardiners perfectament capacitats per a treballar en qualsevol empresa del sector de l’hostaleria i jardineria. I sé que aquest és el millor premi que us pot tocar a molts de vosaltres”, ha destacat la primera edil.

Cal recordar que els tallers són una acció formativa teoricopràctica impulsada i cofinançada per l’Ajuntament d’Onda, la Unió Europea, la Generalitat Valenciana i Labora. En ells l’alumnat es forma en cada especialitat i, després de la seua finalització obté un certificat de professionalitat.

Formació complementària

La formació compta, d’una banda, amb un vessant teòric dirigit a adquirir coneixements sobre hostaleria o jardineria, encara que també competències clau com a llengua castellana, valenciana, matemàtiques, informàtica, així com orientació laboral. I, per un altre, una part pràctica en la qual demostren l’aprés elaborant menús gastronòmics per a actes institucionals o tasques de jardineria, com les realitzades en el Centre d’Ús del Monteblanco o al jardí del Barri El Colador.

“Des d’aquest Ajuntament sempre hem cregut en vosaltres. En el vostre potencial, talent i compromís per aprendre un ofici. I no ens heu defraudat, tot el contrari, tant professors com tècnics i aquesta alcaldessa i equip de regidors estem molt orgullosos de tots vosaltres. Sempre que ens necessiteu, aquest Ajuntament estarà al vostre costat. I podeu continuar venint a Onda Inserida per a completar la vostra formació o que els nostres tècnics us ajuden i assessoren en el sempre complicat entorn laboral”, ha conclòs Ballester.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari