El Teatre Mònaco d'Onda acollirà un concert en format elèctric de MClan el 25 de novembre

El Teatre Mònaco d'Onda acollirà un concert en format elèctric de MClan el 25 de novembre
27/09/2022 -

El Teatre Mònaco d’Onda tornarà a vibrar amb temes com Llamando a la tierra, Carolina, Miedo o Sopa fría. MClan, la banda murciana liderada per Carlos Tarque i Ricardo Ruipérez realitzarà parada a Onda el pròxim 25 de novembre, a les 22.30 h, per a oferir un espectacular concert en format elèctric en el qual repassaran els seus grans èxits.

MClan és considerada com una de les millors bandes de rock espanyoles dels últims anys i el seu estil ha anat evolucionant fins a arribar a fusionar diversos estils musicals com el blues amb el soul, el rythm & blues, i el hard rock més setenter.

Sobre aquest tema, la tinenta d’alcalde de Cultura i Festes d’Onda, María Prades, ha assenyalat: “Estem preparats per a rebre a grans bandes que han escrit la història de la música al nostre país”. “Volem continuar posicionant-nos com un referent cultural a la província perquè tant onders com visitants gaudisquen dels millors concerts i espectacles”, ha afegit.

Entrades disponibles

L’Ajuntament ha informat que la venda d’entrades estarà disponible, a partir d’aquest dissabte 1 d’octubre, a les 12.00 hores, en la plataforma en línia municipal entrades.onda.es. Cal destacar que les persones empadronades en el municipi podran beneficiar-se d’una tarifa reduïda de 20 euros, mentre que els joves, amb edats entre els 16 i 30 anys, podran utilitzar el Bo ‘Jove Cultural’ per a obtindre les seues entrades per 12 euros. Així mateix, la tarifa general serà de 25 euros per persona.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari