El Teatre Mònaco d'Onda estrenarà l'obra teatral de la Fallera Calavera i porta al circ Tempus Magicus

Aquesta vesprada s’obri la venda en línia d’entrades amb preu especial per als empadronats

El Teatre Mònaco d'Onda estrenarà l'obra teatral de la Fallera Calavera i porta al circ Tempus Magicus
20/10/2021 -

La cultura no es pren un respir a Onda. Després de la intensa activitat cultural de la setmana de Fira els onders podran gaudir el 5 i 7 de novembre de dues obres de primer nivell en el Teatre Mònaco. Es tracta de l’estrena de la versió teatral del conegut jocs de cartes La Fallera Calavera i de l’espectacle circense Tempus Magicus.

Aquesta mateixa vesprada a les 17 hores s’obri la venda d’entrades a través de la plataforma web entrades.onda.es amb un preu especial de cinc euros per a empadronats i de set per a no empadronats, en el cas de l’obra teatral, i de tres euros per a empadronats i cinc euros per a no empadronats en el cas del circ.

La tinenta d’alcalde i edil de Cultura i Festes, María Prada de Conflent, ha presentat totes dues actuacions i ha assenyalat que “la cultura no es deté mai a Onda i la setmana després de Fira podrem gaudir de dues obres de primer nivell, perquè Onda sempre batega cultura”.

La Fallera Calavera

A partir del conegut joc de cartes La Fallera Calavera d’Enric Aguilar es duu a terme la versió teatral d’aquesta història tan tètrica com divertida. El fet que el joc haja tingut tanta repercussió en les xarxes socials com als àmbits dels jocs de taula ens ha donat la idea de fer una recreació amb actors de la divertida i èpica trajectòria que marca una fallera que, sense saber molt bé per què, en 2707 retorna en la vida la Nit de Tots els Sants i es veu obligada a jugar al joc que porta el seu nom per a reclamar venjança i que el seu esperit puga estar en pau per sempre. L’ajuda del públic serà fonamental.

Per part seua, Tempus Magicus és una parada en el temps, un instant per a detindre la nostra frenètica vida i gaudir del moment. Perquè ha arribat l’hora d’il·lusionar-se i tornar a creure en els somnis. Clowns, números d’acrobàcia, equilibri, màgia, grans il·lusions en un nou circ que mai oblidaràs. Ha arribat el temps per a descobrir una meta, un objectiu, una quimera, un somni d’emoció.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari