El Teatre Mónaco d'Onda acollirà reconeguts humoristes nacionals

El Teatre Mónaco d'Onda acollirà reconeguts humoristes nacionals
24/01/2020 -

El Sevilla, Valeria Ros, Jandro i el trio format pels humoristes del programa de televisió ‘El Hormiguero’, Tres Calaveras Huecas que són Marron, Damián i Juan, arriben a Onda aquest primer semestre de 2020 dins del cicle de monòlegs “Humor al Mónaco”.

Quatre actuacions repartides de manera mensual, de febrer a maig que prometen riures assegurats en el Teatre Mónaco. Tal com ha dit, María Prades, tinent d’alcalde de l’àrea de Cultura i Festes: “oferim als veïns l’oportunitat de gaudir d’espectacles humorístics de gran qualitat sense eixir d’Onda”.

El primer artista que trepitjarà el Mónaco serà el cantant i ara còmic, El Sevilla, qui des de 2015 ha estrenat 3 monòlegs guanyant-se el favor de la crítica. Més de 40 actuacions a la seua esquena. Ho podran veure el 21 de febrer a les 22.30 hores amb el seu xou ‘La vida es ‘rocanrol”.

La següent serà Valeria Ros, una de les cares més conegudes de l’estand-up femení. Ella és locutora i guionista en Cadena SER i porta anys dins del circuit de comèdia amb més de 100 actuacions per any. El seu espectacle “Sense filtre” captivarà al Mónaco el 27 de Març a les 22.30 hores.

I a l’abril, Les Tres Calaveras Huecas, un xou de comèdia en directe perpetrat pels xics del Hormiguero: Marron, Juan i Damián (Trancas i Barrancas), amb nous monòlegs, projeccions i esquetxos en viu que es podran veure el 24 d’abril a les 22.30 hores.

Finalment, Jandro oferirà el seu nou espectacle ‘Descabellado’, diferent, divertit, original, modern i sorprenent. Es podrà veure el 8 de maig a la mateixa hora que les anteriors.

“Volem tornar a omplir de vida el Teatre Mónaco, com a anys arrere i retornar als veïns d’Onda la il·lusió per consumir cultura a preus assequibles i al costat de casa”, ha conclòs Prada de Conflent.

Entrades disponibles

Les entrades estan a la venda en la web d’entradas.com al preu de 15 euros cadascuna, sense distinció d’empadronats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari